Двуетажни лофтове, прозорци от пода до тавана, самостоятелни балкони и

...
Двуетажни лофтове, прозорци от пода до тавана, самостоятелни балкони и
Коментари Харесай

Вижте първата от колекцията луксозни яхти на Ritz-Carlton

Двуетажни лофтове, прозорци от пода до тавана, независими балкони и високи тавани - всичко това може да ви звучи като характерностите на ултралуксозна резиденция в Ню Йорк или Лондон.

Всъщност, това чака пасажерите, качващи се на Evrima - първия транспортен съд от сбирката яхти на Ritz-Carlton.

Компанията ще направи своя дълго чакан дебют в яхтеното пространство този август, когато Evrima се насочва на първото си пътешестване в Средиземно море.
View this post on Instagram
A post shared by????&???????????????????????????????????? (@gyvtravel)

Дългата 190 метра Evrima предлага 149 просторни жилището със модерна визия, напомняща на The Ritz-Carlton Residence. В допълнение към елегантния интериор, всички жилища имат по-високи тавани, което води до обширни, цялостни със светлина стаи.

Ако пътувате със фамилията си, ще имате опция да комбинирате прилежащи жилища в по-големи пространства с отворена идея. Удобствата на Ritz-Carlton, като кревати king-size, двойни бани и тоалетни и първокласно спално долни дрехи, ще накарат гостите да се почувстват по този начин, като че ли се настаняват в обичания си парцел на компанията, показва T+L.

Изживяванията на борда ще бъдат също толкоз изключителни, колкото и жилищата. Фирменият ресторант на Evrima - S.E.A, воден от известния готвач Свен Елверфелд, ще сервира европейско дегустационно меню в изискана конюнктура.

Съоръженията на кораба включват и спокоен спа център, в който пасажерите могат да се отдадат на козметични и уелнес процедури, до момента в който се любуват на зашеметяващата панорама към океана.

Пътешествията ще включват корабоплаване из Средиземно море, Карибите, Централна Америка и Южна Америка, а множеството пътувания ще не престават от седем до 10 дни. Всеки маршрут включва разнородни крайбрежни екскурзии, водени от локални водачи.

Изживяванията включват лов на трюфели в Хърватия, извънредни обиколки на музея на Пикасо в Барселона и проучване на блясъка на Френската Ривиера в ретро кола.
View this post on Instagram
A post shared by Samantha Dando (@sammydando.luxurytravel)

„ Дебютът на Evrima значи необикновено трогателен миг за марката The Ritz-Carlton. През последните няколко години ние деликатно разширявахме и развивахме нашето портфолио, продължавайки да сътворяваме изключителни прекарвания, които актуалният първокласен странник търси “, споделя Дона Макнамара, вицепрезидент и световен водач на марката.

Компанията неотдавна разгласи, че към този момент работи върху още две суперяхти с известната френска корабостроителница Chantiers de l'Atlantique. Ilma и Luminara, които би трябвало да отплуват надлежно през 2024 и 2025 година, ще разполагат с повече от 200 жилището със независими тераси.

Базираното в Лондон дизайнерско студио AD Associates си партнира с финландския яхтен стилист Aivan за работата върху интериорния и екстериорния дизайн на двата кораба. Яхтите ще разполагат и с пет ресторанта, шест бара, маза и Ritz-Carlton Spa, наред с други уреди.

Цените варират според от пътуването, като се отдава чартърен и целият транспортен съд. Седемдневно пътешестване до Карибите на борда на Evrima стартира от 5 100 $ на човек в апартамент с двойно настаняване.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР