Двубоят започна по-добре за плевенчани, които създадоха няколко опасни ситуации,

...
Двубоят започна по-добре за плевенчани, които създадоха няколко опасни ситуации,
Коментари Харесай

Янтра попари Спартак с гол в последната минута

Двубоят стартира по-добре за плевенчани, които сътвориха няколко рискови обстановки, като най-чистото състояние се откри пред Иво Върбанов. Капитанът на Спартак засече топката с глава, само че не съумя да откри очертанията на опразнената врата.

Малко по-късно Боримир Карамфилов стреля рисково от директен свободен удар, само че кълбото профуча на сантиметри от гредата.

В средата на първото полувреме домакините позволиха неточност в отбраната. Янтра разви бърза контраофанзива, която бе приключена с прецизен изстрел на Иван Василев - 0:1.

Футболистите на Красимир Бислимов пробваха да върнат попадението до почивката, само че без триумф, като с пропуск пред противниковата врата се регистрира Виктор Иванов, който засече центриране от корнер в навън.

Малко откакто измина час игра Спартак възвърне равенството посредством Стефан Христов, който се възползва от настаналата блъсканица в наказателното поле - 1:1.

Срещата се развиваше най-вече в половината на габровци и разумното се случи 5 минути преди края на постоянното време, когато появилият се от аварийна пейка Цветелин Иванов направи обрата цялостен.

Когато, по всичко изглеждаше, че домакините ще сграбчен трите точки, Валери Христов осъществя във вратата на Богомил Цинцарски след многоходова офанзива на гостите.

Въпреки това, плевенчани остават непобедени от началото на сезона, като дотук са записали 2 победи и 1 тъждество, което им отрежда първо място във краткотрайното класиране.

За Янтра това е трето тъждество през тази акция, а в идващия кръг габровци одобряват Литекс. На " сините " пък им следва посещение на дублиращия тим на Лудогорец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР