Двойник на руския президент Владимир Путин Владимир Путин - руски

...
Двойник на руския президент Владимир Путин Владимир Путин - руски
Коментари Харесай

Владимир Путин е пратил двойник в Иран?


" Двойник на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През е бил вместо президента в Иран ", написа английският в. " Дейли мейл ".

" Стопанинът на Кремъл е бил сменен с дубльор, тъй като преди няколко дни на президента му е станало неприятно. Лекарски екип е дошъл измежду нощ при човек номер на Русия. Пациентът  е имал мощни болки в региона на стомаха и гадене. Малко по-късно към медиците са се включили още няколко техни сътрудници. Общо лекарите са прекарали край леглото на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През над три часа и здравословното му положение се е подобрило ", уточни още медията от Обединеното кралство, като се базира на свои източници.  

" Въпреки подобряването на положението, лекарите са горещо предложили на президента да не пътува. Ето за какво съветският президент е пратил собствен двойник в Ислямската република ", добави вестникът.

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР