Движението за права и свободи е най-сигурният партньор, но партията

...
Движението за права и свободи е най-сигурният партньор, но партията
Коментари Харесай

От ДПС остават солидарни с позицията на Делян Пеевски

Движението за права и свободи е най-сигурният сътрудник, само че партията няма да даде нежелана поддръжка. Това съобщи в утринния блок на NOVA зам.-председателят на Движение за права и свободи и лидер в листите в Благоевград и Стара Загора Халил Летифов.

„ Движение за права и свободи е с задоволително ясни цели и позиции. Ако нещо липсва на политическия живот, е тази поредност, предвидимост, сигурност. От тази позиция Движението за права и свободи е най-сигурният партньор”, сподели още той.

Летифов разяснява, че Движение за права и свободи остава солидарно с позицията на Делян Пеевски след глобите по Закона „ Магнитски”.

„ Веднага след глобите по „ Магнитски” ние обявихме и нашата си позиция. Която, несъмнено, е че поддържаме битката с корупцията. Винаги сме били разполагаем и сме подкрепяли всички институции и дейности в тази посока. За да бъдат признати от нас сходни обвинявания - чакаме съответни обстоятелства и доказателства. Дотогава оставаме солидарни с позицията господин Пеевски, такава е и нашата позиция до момента”, добави той.

Зам.-председателят на Движение за права и свободи още веднъж изясни, че Пеевски е бил част от Движението от гражданската квота. „ Не го приемайте като раздалечаване или да се прави отклоняване от неговата фигура”, посочи той.

По думите му явлението „ анти-ДПС риторика” не е нещо ново, а на сегашните избори било по-силно и поради глобите по „ Магнитски”.

„ Движение за права и свободи постоянно е било под прожекторите и във фокуса. Движение за права и свободи в никакъв случай не се е крило от тези неуместни въпроси. Неудобните са в другите политически партии. Не знам да има обстановка, в която първо Движение за права и свободи да не е било посочено за универсалния виновник”, сподели още Летифов.

Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР