"Движение България на гражданите" отказва да участва в поредната братоубийствена

...
"Движение България на гражданите" отказва да участва в поредната братоубийствена
Коментари Харесай

ДБГ се отказа от евроизборите

"Движение България на жителите " отхвърля да взе участие в следващата братоубийствена борба сред десни партии на идните Европейски избори. В известие до медиите от групировката показват, че през миналите 6 месеца са провели задълбочени договаряния с представители на всички партии от достоверното център-дясно пространство.

"Усилията ни да изградим необятно демократично обединяване, основаващо се на правилата на равнопоставеност и партньорство бяха отхвърлени. Желанието ни да работим дружно за излъчването на минимум един евродепутат, който без съмнения да стане представител на достоверната десница в групата на Европейската национална партия, получи срещуположен отвод ", се изяснява в писмото.

В позицията се споделя още, че на идните Европейски избори българската десница ще се яви разграничена – едната част се съюзи с ГЕРБ, другата взе участие в тактическа коалиция, третата ще се яви независимо. Според ДБГ нито един от тези 3 формата няма силите или желанието да спре популизма и да разбие корупционния модел на ръководство в страната. Докато не престават деструктивните дейности и борбите за превъзходство вдясно, демократичните хора постоянно ще губят войната за България.

"Ето за какво, ние от "Движение България на жителите " считаме за най-морално в тази обстановка да не участваме в идните избори за Европейски парламент ", декларират от партията. През идващите месеци ДБГ ще работи интензивно за подготовката на партията за явяване на локалните избори през есента на 2019 година, на които ще взе участие с всички сили в битката за срутване на феодалните замъци на ГЕРБ и Българска социалистическа партия в българските общини.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР