Две са версиите за нападението над 36-годишната жена, която снощи

...
Две са версиите за нападението над 36-годишната жена, която снощи
Коментари Харесай

Полицията работи по две версии за нападението с киселина над жена от София

Две са версиите за нападението над 36-годишната жена, която нощес беше залята с незнайна течност в София. Това съобщи във Варна министърът на вътрешните работи Валентин Радев, като добави, че е открито, че тя е била нападната с киселина.

Радев посочи, че една от версиите е обвързвана с персонален претекст, а другата – с бизнеса на потърпевшата. Втората версия обаче не предполагала към заливане с киселина, защото бизнесът бил обвързван със сладкарство. Очаква се потърпевшата жена да даде показания, когато бъде в положение за това.

Радев сподели още, че по случая с непроверените на столичното летище на влизане в България пасажери от полет от Франция към този момент има досъдебно произвеждане. Виновните гранични чиновници са отстранени от работа, а на летището са командировани служители на реда от Варна и Бургас.

Вътрешният министър изрази и удовлетворение от ограниченията за сигурност по време на срещата на върха сред Европейски Съюз и Турция във Варна. По думите му страната е посочила, че може да се оправя с организирането на сходни събития.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР