Двамата най-добри боксьори в лека категория Райън Гарсия и Джервонта

...
Двамата най-добри боксьори в лека категория Райън Гарсия и Джервонта
Коментари Харесай

Бой между двама от най-добрите боксьори в нощен клуб

Двамата най-хубави боксьори в лека категория Райън Гарсия и Джервонта Дейвис бяха разтървани от защитата в нощен клуб, откакто пробваха да се сбият. Американските бойци имат сериозен зъб един на различен, само че към момента не могат да уредят пердах на кръга. Смята се, че сходен мач може да се случи през декември или януари, само че до момента няма спогодба.

Двамата се срещнали в нощен клуб и разправията избухнала точно, тъй като Джервонта Дейвис към този момент заобикаля да провежда мач с изгряващата звезда Гарсия.

„ Отидох на масата му и му споделих, айде, по кое време ще създадем мача? “ разкрива Гарсия. „ Явно това го засегна, тъй като реагира и скочи. Аз се ядосах и му споделих да прояви малко почитание към мен. Той отвърна, че няма почитание към мен. После ме сграбчи за брадичката. Въобще не се тормозих. Имаше толкоз доста защита в заведението. Знаех, че ще направи нещо, тъй като желае да наподобява доста мощен “.

Дейвис отвърна на версията на противника в Туитър, само че след това изтри обяснението си. В него той разказваше, че боксовият могул Ал Хаймън се намесил.

„ Ал ми сподели да го оставя, тъй като ще иде да се оплаче на юристите си. Притесни се, че ще се отдръпват от идния мач “, написа Дейвис.

В последния си мач Гарсия нокаутира Хавиер Фортуна в шест рунда. Дейвис нокаутира Роландо Ромеро през май.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР