Двама шофьори си спретнаха зрелищна саморазправа пред магазин в Пловдив,

...
Двама шофьори си спретнаха зрелищна саморазправа пред магазин в Пловдив,
Коментари Харесай

Шофьор на джип наплю дядо, пречел му с трошката

Двама водачи си спретнаха зрелищна разпра пред магазин в Пловдив, Причината – единият упорствал другия да си измести колата, че му пречи. Това заяви „ Марица “, като се базира на свои източници.

Грозните подиуми се разиграли пред очите на минувачи предходната седмица. В късния следобяд пловдивчанин с първокласен джип пътувал с приятелката си. Искал да спре пред магазин, само че пред него имало кола, която му пречи. Започнал да нервничи и да натиска  клаксона неведнъж. Зад кормилото на проблематичното возило бил възрастен мъж с жена си и своя наследник. Видял, че водачът на джипа се гневи и мръднал колата си напред.

Въпреки това тарикатът със скъпото возило, модел 2018-а, слязъл и почнал да се разправя със фамилията, заплашвал ги, питал дали магазинът, пред който са спрели, е техен, че паркират по този начин. Казал на водача да излезе от колата и да се схващат двамата или ще повика полиция. Възрастният водач поискал да дойдат униформени. Като чул това, тузарът с джипа го наплюл в лицето. Последвал ответен удар – пестник. Станало ясно, че разправията няма да завърши добре и била  повикана полиция. 

Пред чиновниците на реда шамаросаният натъртил, че кара джип и даже изразил неразбиране по какъв начин кола на 20 години, каквато карал наплютият възрастен пловдивчанин, може да му се спънка. Приятелката му удостоверила версията, че е плюл, само че и че е отнесъл мощен пестник.  Всички останали очевидци на саморазправата обаче не били видели удар. 

Възрастният водач бил изправен пред Районния съд в Пловдив, само че магистратите го оневинили, защото изказванието за пестник останало недоказано. Конфликт и храчене е имало, се споделя в правосъдното решение, само че не и удар. 

Отбелязва се също, че даже и шамарът да е бил факт, то той е ответно деяние на плюенето, което е било първо. 

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР