Двама пилоти от Военноморските сили на САЩ ще дадат показания

...
Двама пилоти от Военноморските сили на САЩ ще дадат показания
Коментари Харесай

Очевидци на НЛО от флота ще дават показания пред долната камара

Двама водачи от Военноморските сили на Съединени американски щати ще дадат показания на чуване в комисията по контрол на Камарата на представителите на Съединени американски щати по отношение на неидентифицирани летящи обекти (НЛО) тази седмица. Заседанието на комисията е планувано за сряда, 26 юли.
Представителят Тим ​​Бърчет разгласи предишния четвъртък, че комисията ще даде „ разкази от първа ръка за неидентифицирани аномални феномени “ на чуването тази сряда. Бившият пълководец на Военноморски сили Дейвид Брейвър и някогашният водач на Военноморски сили Райън Грейвс, очевидци на неидентифицирани въздушни феномени (UAP), ще свидетелстват дружно с Дейвид Груш, за чиито изказвания Списание 8 ви осведоми наскоро. Груш съобщи предишния месец, че държавното управление на Съединени американски щати разполага с „ непокътнати и отчасти непокътнати “ транспортни средства от извънземен генезис.
„ Няма да ви донесем чинийка или малко зелено дребосъче. “, сподели Бърчет в четвъртък, представен от ABC News. „ Но действителността е, че американската общност заслужава да знае. Те не престават да ни споделят, че извънземните не съществуват, само че блокират всяка опция да се докопаме до информацията, с цел да потвърдим, че те в действителност съществуват “, добави Бърчет по време на конференция в четвъртък. „ И ние ще стигнем до същността, по дяволите, каквато и да е истината. Приключихме с прикриването. “
Комисията по контрол на долната камара е следващата американска институция, която пробва да доближи по-голяма бистрота, когато става въпрос за следствия на UAP. През юни НАСА организира първата си обществена среща по тематиката, разкривайки, че през последните 27 години са били документирани 800 UAP. За 2 до 5 % от тях се счита, че „ биха могли да бъдат аномални “.

И по този начин, ще научим ли за съществуването на извънземни? Не задържайте дъха си, най-малко съгласно НАСА.
„ Един от основните цели на НАСА е търсенето на живот другаде във Вселената, само че до момента НАСА не е разкрила никакви достоверни доказателства за извънземен живот и няма доказателства, че UAP са извънземни “, обявиха от  НАСА пред The Guardian през юни. „ Въпреки това, НАСА изследва слънчевата система и отвън нея, с цел да ни помогне да отговорим на фундаментални въпроси, в това число дали сме сами във Вселената. “
Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР