Малките нечовешки“ мумифицирани останки, открити в Перу през лятото, които

...
Малките нечовешки“ мумифицирани останки, открити в Перу през лятото, които
Коментари Харесай

Последно: „извънземните“ от Перу са кукли от човешки, животински кости и хартия

Малките „ безчовечен “ мумифицирани остатъци, открити в Перу през лятото, които породиха десетки теории за интрига с извънземни, не са нищо повече от кукли, постановиха правосъдни специалисти.
Зловещите фигури – единствено с три пръста на всяка ръка и удължени глави, а ла извънземни, са направени от хартия, лепило, метал и човешки и скотски кости, обявиха представители на прокуратурата на страната в петък. „ Изводът е елементарен: това са кукли, съединени от кости на животни от тази планета, със модерни синтетични лепила, затова не са били сглобявани през предиспанските времена “, сподели пред кореспонденти правосъдният археолог Флавио Естрада, който управлява екипа от учени, създали разбора. „ Те не са извънземни, не са извънземни “, с цел да не стават неверни тълкования повтори той.
В петък специалисти демонстрираха на кореспонденти дълги 2 фута кукли, облечени в червени, оранжеви и зелени облекла. Стана ясно, че за изработката на тези чучела са употребявани костите на птици, кучета и други животни. За направата на ръцете им са употребени човешки кости.
Чиновниците към момента не знаят кой е притежател странните фигури. Съобщава се единствено, че са били изпратени на мексикански жител, преди да бъдат арестувани от южноамериканските митнически сътрудници.

Конспирациите се развихриха през септември, когато уфологът Хосе Хайме Маусан и някои мексикански депутати изрично обявиха в Конгреса, че труповете са достоверни. Маусан твърдеше, че телата – които той назова Клара и Маурисио – са на възраст сред 700 и 1800 години, открити през 2017 година в Куско, Перу, покрай предколумбовите линии Наска.

„ Това е първият път, когато той (извънземен живот) се показва в такава форма и мисля, че е ясно, че имаме работа с безчовечен екземпляри, които не са свързани с други типове в нашия свят “, уверено разказваше той през септември. През декември Маусан и екипа му свидетелстваха, че 30% от ДНК на останките е от „ незнаен тип “, а останалата ДНК била с неразбираем генезис. Уфологът показа изображения на труповете, доказващи, че те не са имали бели дробове или ребра.
НЛО запалянкото направи сходни изказвания за сходни на трупове кукли през 2017 година По-късно те също бяха разконспирирани като „ неотдавна създадени кукли, които са покрити със примес от хартия и синтетично лепило, с цел да симулират наличието на кожа “.
Въпреки че мистерията на фигурите е разгадана, към момента се проверява по какъв начин са били превозени до Мексико, откакто са били конфискувани в Перу. 
Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР