Двама от футболистите на ЦСКА-София, които не участваха в последните

...
Двама от футболистите на ЦСКА-София, които не участваха в последните
Коментари Харесай

Петрович връща двама в игра за "ЦСКА-София" в събота

Двама от футболистите на " ЦСКА-София ", които не участваха в последните мачове по разнообразни аргументи, се връщат в игра. Португалецът Рубен Пинто и руснакът Денис Давидов ще вземат участие в контролата против втородивизионния " Поморие ", която ще се играе в събота от 17.30 ч. в Стралджа.

Давидов е изиграл от началото на сезона единствено 30 минути, освен това против " Етър " (2:2) в I кръг. След това той трябваше да пътува до Русия заради фамилни аргументи, а имаше и контузия. В последна сметка той е възобновен и подготвен за игра.

На Пинто пък е отменено наказанието от треньора Люпко Петрович, поради което бе изваден от състава за мачовете. Сега му е даден късмет да потвърди, че си е взел поука. Все още продължава да е осъден капитанът Николай Бодуров. За него треньорът ще реши след връщането на бранителя от лагера на националния тим.

С тима сега не тренира вратарят Витаутас Черниаускас, който бе върнат в националния тим на Литва и е в групата за домакинските евроквалификации против Украйна в събота и европейския първенец Португалия във вторник.

Междувременно в италиански уеб сайтове се появи информация, че " ЦСКА-София " има интерес към юношеския национал на страната Винченцо Милико (19 г.). Нападателят на " Торино " е бил пред преотстъпване в " Киево ", само че договорката не се е осъществила до края на летния трансферен прозорец в Италия. Затова в този момент му се търси тим, където той да бъде чартърен. Интерес към Милико има още от чешки и португалски клубове.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР