Двама основни футболисти от националния отбор на Ирландия по футбол

...
Двама основни футболисти от националния отбор на Ирландия по футбол
Коментари Харесай

COVID-19 удари Ирландия преди мача с България!

Двама съществени футболисти от националния тим на Ирландия по футбол Мат Дохърти и Джеймс МакКлиън са с позитивни проби за Ковид-19 преди мача с България.

Островитяните са домакини на " трикольорите " в сряда в последния кръг на шампионата на УЕФА Лигата на нациите, като дуелът е решителен за оставане в дивизия " В ".

Възпитаниците на Георги Дерменджиев се нуждаят само от победа, с цел да запазят мястото си във второто равнище на шампионата. Дохърти и МакКлийн бяха титуляри при загубата с 0:1 против Уелс в неделя също в Лигата на нациите.

Веднага след дуела в Кардиф двамата са дали позитивните проби и неотложно са изолирани. Това е следващ удар за мениджъра Стивън Кени, който има още много кадрови проблеми преди мача с България.

Калъм Робинсън и Алан Браун отпаднаха също поради положителни проби за Ковид-19 по-рано през месеца. Шеймъс Колман, Енда Стивънс и Джон Игън са с травми, а Джеймс МакКарти се отдръпна от групата по фамилни аргументи. Джеф Хендрик и Джейсън Молумби няма да бъдат разполагаем поради санкции.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР