Функцията ще записва всичко, което потребителят прави, като прави екранни

...
Функцията ще записва всичко, което потребителят прави, като прави екранни
Коментари Харесай

Функцията за изкуствен интелект на Microsoft, разследвана от наблюдателния орган на Обединеното кралство за екранни снимки

Функцията ще записва всичко, което потребителят прави, като прави екранни фотоси на всеки няколко секунди. След това разрешава на потребителя да превърта обратно през своята активност и да търси.

Въпреки това, откакто бяха повдигнати опасения за сигурността към функционалността, ICO сподели: „ Правим запитвания към Microsoft, с цел да разберем защитните ограничения, отбрана на поверителността на потребителя. “

Recall е предопределен да „ ви помогне елементарно да намирате и запомняте неща, които сте видели благодарение на натурален език “, съгласно Microsoft, употребявайки AI и „ фотографска памет “.

Например, в случай че консуматор пазари онлайн и забележи хубава кафява кожена чанта, дни по-късно може да търси „ кафява кожена чанта “ в Recall.

След това ще извади екранни фотоси от времето, когато са били гледат кафява кожена чанта и ги свързват с уебсайтовете, на които са били. Той също по този начин ще търси в фотоси, документи, презентации и файлове и ще извади всичко уместно на техния преносим компютър.

То може...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР