Двама министри от служебния кабинет на Гълъб Донев са готови

...
Двама министри от служебния кабинет на Гълъб Донев са готови
Коментари Харесай

САМО в Narod.bg: ГЕРБ купува двама министри на Гълъб Донев за свой кабинет

Двама министри от служебния кабинет на Гълъб Донев са подготвени да предадат президента Румен Радев, разкри извънредно източник на Narod.bg от върховете на страната.

В политическите среди се приказва, че министърът на стопанската система Николай Стоянов и на туризма Илин Димитров преговорят с номинирания за министър председател на шайката Николай Габровски за присъединяване в новото държавно управление. Показателно е, че договарянията се водели не в региона на „ Пирогов “ на сякаш самостоятелния от хунтата ГЕРБ Габровски, а в региона на Банкя…

Реклама

Премиерът Гълъб Донев бил наясно с готвеното изменничество и изискал от всички министри да подсигуряват, че не влизат в сходни подмолни сделки.

Бойко Борисов пък е стимулиран да си купи двамата изменници, изключително на фона на визитата на Румен Радев в Анкара, при което Реджеп Ердоган показва цялостно почитание към президента. Това подействало доста зле на нервите на Борисов, който схванал, че към този момент не е първи нито у нас, нито в чужбина.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР