Двама братя от с. Алдомировци, община Сливница, за арестувани за

...
Двама братя от с. Алдомировци, община Сливница, за арестувани за
Коментари Харесай

Братя, замесени в кървав екшън в софийско село

Двама братя от с. Алдомировци, община Сливница, за задържани за 72 часа с обвиняване в съзнателно ликвидиране на мъж от селото.

Към 19.40 часа в събота гражданин на с. Алдомировци алармирал в полицията, че по време на разходка, се е натъкнал на мъж в безпомощно положение в морава край селото. Към мястото незабавно е изпратен автопатрул на РУ-Сливница, както и екип на Спешна помощ.

Установена е самоличността на 56-годишен мъж, престъпно проявен и осъждан от същото село. При огледа на местопроизшествието по тялото му са открити прободни рани, а наоколо до тялото е открит кухненски нож.

Незабавно от чиновници на ОДМВР-София са подхванати дейни оперативно-издирвателни дейности, координирани с сътрудниците им от ГДНП. В хода им криминалистите бързо стеснили кръга на обвинените и не след дълго влезнали в дирите на причинителите на тежкото закононарушение – двама братя от същото село, които били арестувани за период до 24 часа.

От първичните дейности по следствието е изяснено, че сред тях и жертвата постоянно са възниквали спорове след приложимост на алкохол, като 56-годишният постоянно ги е тормозил с претенции за алкохол и пари.

След отчет на събраните доказателства в прокуратурата причинителите са привлечени в качеството на обвинени за осъществено от тях в съучастничество закононарушение по член 115, вр. член 20, ал.2, вр. ал.1 от Наказателен кодекс.

Мярката им за задържане е удължена за период до 72 часа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР