Два модела на Volkswagen Лекотоварни автомобили получиха най-високите оценки в

...
Два модела на Volkswagen Лекотоварни автомобили получиха най-високите оценки в
Коментари Харесай

Безопасност по 2 – пет звезди от Euro NCAP за ID. Buzz и новия Amarok

Два модела на Volkswagen Лекотоварни коли получиха най-високите оценки в тестванията за сигурност
Структурната резистентност и многочислените включени в серийното съоръжение асистиращи системи извоюваха отлични оценки за сигурност при радикално разнообразни автомобилни концепции

Европейската организация за оценка на сигурността на транспортните средства Euro NCAP разгласява през днешния ден последните резултати от извършените проби, от които се вижда, че в лицето на ID. Buzz1 и новия Amarok2 не един, а два модела от Volkswagen Лекотоварни коли с изцяло друга софтуерна и градивна основа са се показали „ Много добре “ в тестванията и това им е донесло най-високата оценка от „ 5 звезди “ на Euro NCAP.

В течение на едвам няколко седмици след пазарната си премиера, новият ID. Buzz, който придвижи именития дух на Bulli в новата епоха на електрическата подвижност, завоюва голям брой награди и оценки. Към тях в този момент се прибавя още едно значимо самопризнание – оптималната оценка от пет звезди за сигурност в тестванията Euro NCAP.

Това достижение значи извънредно изцяло показване както на деформационното държание в тестванията за конфликт, по този начин по повод за отбраната на пасажерите и е белег за отлични механически характерности на автомобила, включващи богата и ефикасна гама от ограничения за попречване на пътнотранспортни катастрофи.

ID. Buzz е оборудван серийно с фронтални въздушни възглавници за лидера и пасажера на предната седалка, централна и странични въздушни възглавници в кабината, както и със странични въздушни пердета. С достижението си от 92% от оптимално вероятната оценка във връзка с ограниченията за отбрана на пасажерите, електрическият мултифункционален модел от Хановер реализира отличен резултат, който се дължи на комбинацията от въздушни възглавници и оптималното деформационно държание на цялостната каросерийна конструкция на автомобила.

Новият Amarok също реализира сравними с тези на ID. Buzz резултати в краш тестванията на Euro NCAP. Благодарение на своето чудесно показване, новият пикап на Volkswagen Лекотоварни коли, който ще означи своята пазарна премиера на пазара в Германия при започване на идната година, също бе отличен с оптималната оценка „ 5 звезди “ от организацията за оценка на сигурността.

Както и при ID. Buzz, тази висока премия е резултат от оптималната композиция от устойчива каросерийна структура и голям брой съвременни системи за асистенция на лидера и спешно прекъсване. Пикапът е оборудван даже с въздушни възглавници за коленете. Много положителни резултати в тестванията за насрещен и непряк удар при Amarok бяха реализирани и в композиция с детските столчета, създадени от VW за отбрана на дребните пасажери на борда.

Euro NCAP отличи двата модела на Volkswagen Лекотоварни коли и с най-високите оценки за попречване на пътнотранспортни катастрофи. На разположение на лидера в ID. Buzz и новият Amarok като серийно и/или в допълнение съоръжение са голям брой системи за асистенция и спешно прекъсване, които също са показали впечатляващи благоприятни условия в тестванията за сигурност. Благодарение на тях, в категорията „ Safety Assist “ двата автомобила са постигнали резултат от 90% (ID. Buzz) и 84% (Amarok) от оптималните точки в съответната област.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР