Дупница е готова за война срещу корумпираната администрация на кмета

...
Дупница е готова за война срещу корумпираната администрация на кмета
Коментари Харесай

БУНТ в Narod.bg: Дупница линчува кмета от ГЕРБ Методи Чимев – водата става 6 лв./кубика

Дупница е подготвена за война против корумпираната администрация на кмета от ГЕРБ Методи Чимев, сигнализира пред Narod.bg общинар от опозицията.

В петък, 16 декември, от 10 ч. сутринта площадът пред Общината ще се извърши с гневни поданици на града поради решението ВиК-Дупница да бъде дадена на „ Кюстендилска вода ”.

В същото време ще има и съвещание на общинарите, като не е изключено гневните дупничани да нахлуят и да пребият и кмета, и съветниците, предизвести информаторът на Narod.bg.

Преди броени дни ръководителят на Общинския съвет Костадин Костадинов призна, че „ Кюстендилска вода ” ще стане ВиК оператор в община Дупница, като сега се договаря процедурата по присъединението към сдружението в регионалния център.

Реклама

Начинът на консолидацията ще бъде избран в съглашение съc притежателя на „ Кюстендилска вода ” – „ Български ВиК холдинг ” ЕАД.

Причината е, изясни общинарят пред Narod.bg, че кметът от ГЕРБ Методи Чимев съумя да докара ВиК-Дупница до банкрут. Превземането на сдружението от „ Кюстендилска вода ” ще докара до това дупничани да заплащат най-скъпата вода в България – по груби сметки над 6 лв. за кубик.

Вливането на ВиК Дупница в „ Кюстендилска вода “ ще отнеме към шест месеца, само че било неизбежно, тъй като дупнишкото сдружение стояло на крачка от банкрута с задължения от към 2 000 000 лв. по време на ръководството на кмета от шайката ГЕРБ Методи Чимев.

Така депутатът от „ Демократична България ” Николай Табаков ядоса локалните след диалози с регионалния шеф на Кюстендил и шефът на „ Кюстендилска вода “ инж. Марио Нешев. Табаков акцентира, че двамата са били безапелационни, че от три години ВиК Дупница не била със статута на ВиК оператор.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР