Дуплекс Sutton Place, някога собственост на покойния сенатор Джейкъб К.

...
Дуплекс Sutton Place, някога собственост на покойния сенатор Джейкъб К.
Коментари Харесай

Ослепителен дуплекс в Ню Йорк, някога собственост на сенатор Джейкъб К. Джавитс, краси пазара за $5,99 милиона

Дуплекс Sutton Place, в миналото благосъстоятелност на починалия сенатор Джейкъб К. Джавитс и брачната половинка му Марион, се завръща на пазара за $5,99 милиона.

Домът с четири спални и три бани е на 322 E. 57th St. сред Първо и Второ авеню, с известния господин Чоу на приземния етаж.

22-етажната постройка се отличава с неокласическа фасада от варовик и има единствено 20 единици. През годините той е бил дом на много видна група. Бивши и сегашни поданици включват Орсън Уелс; Клей Фелкър, починалият създател на списание New York; художничката Тамара де Лемпичка и дипломат Джорджет Мосбахер, съгласно отчетите.

Джавитс, демократичен републиканец, е бил четири мандата сенатор на Ню Йорк от 1957 година до 1981 година Двойката купува парцела през 70-те години.

Продавачът е колекционер на кино изкуство и изпълнителен продуцент зад „ Carol “ и „ Immortality “, Дороти Бервин. Тя купи дуплекса на 12-ия етаж за 4,4 милиона $ през 2018 година Той е бил при семейство Джавитс в продължение на четири десетилетия, д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР