Дупки, неравности и разпаднати делинеатори (ограничители) на велоалеята по открития

...
Дупки, неравности и разпаднати делинеатори (ограничители) на велоалеята по открития
Коментари Харесай

Дондуков пак е за ремонт

Дупки, неравности и разпаднати делинеатори (ограничители) на велоалеята по открития преди по-малко от месец бул. " Дондуков " в София.

За това алармираха от неправителствената организация " Спаси София ".

 Снимка 332793
Източник:

Организацията напомня, че до момента в който траеше ремонтът неведнъж се сигнализираше, че строителството по емблематичния столичен бул. " Дондуков " е некачествено . Резултатът - никой не обръща внимание, а по булеварда към този момент с изключение на, че има неравни павета, съществени проблеми се следят и по асфалта.

" Спаси София " са безапелационни, че в София няма ограничения, които да подсигуряват, че изхарчените над 7 милиона лв., идващи от джоба на данъкоплатците , в действителност ще доведат до дълготрайни резултати. Такива ограничения не са взети.


" Дондуков " след ремонта - един мочур за 7 милиона лв.

Тихият есенен дъжд наводни столичния бул. " Дондуков "

Организацията показва, че няма по какъв начин всякога оправданието да бъде, че обектът е в гаранция и дефектите ще бъдат отстранени за сметка на компанията реализатор. Обществениците напомнят и че от години упорстват за основаването на черен лист на компании, които строят некачествено и допълват, че настояванията им до този миг са без резултат.

" Г-н Радев, хванахте ли човекa, който вадеше паветата? "

С послание към министъра на вътрешните работи Валентин Радев организацията напомня и че малко преди откриването компанията реализатор популяризира видео материал показващ човек, който вади павета от булеварда . " Спаси София " показват и своите опасения, че най-после може да се окаже, че същите, които вадиха павета, са тези, които поставяха асфалта . Активистите упорстват за незабавни отговори от Министерство на вътрешните работи.

 Снимка 332696
Източник:

 Снегорин събори ограничителите по велоалея на „ Дондуков”
Снегорин събори ограничителите по велоалея на „ Дондуков ”

Фирмата ще ги възвърне за своя сметка...

Това обаче надалеч не е първият, а следващият случай на некачествено строителство в София и от дълго време е пристигнало времето за доста по-сериозни ограничения за справяне с казуса, който касае харченето на публични средства и положителната и устойчива градска среда, безапелационен е Борис Бонев от организацията.

 Снимка 332694
Източник:

 Протест против некачествените поправки в София
Протест против некачествените поправки в София

Протестът не е политически
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР