Дуото Петков-Василев вероятно са намерили начин да придобият партия, без

...
Дуото Петков-Василев вероятно са намерили начин да придобият партия, без
Коментари Харесай

Намериха ли си Петков и Василев партия за 14 ноември?

Дуото Петков-Василев евентуално са намерили метод да придобият партия, без да им се постанова да записват такава. От няколко дни Политическа партия „ Средна европейска класа “ се спряга за ракетата притежател на някогашните служебни министри.

Днес ръководителят на Политическа партия „ СЕК “ Георги Манев разгласи, че се отдръпва от дейна политическа активност и освобождава управителния пост, който заема. Той прецизира, че диалози с него от страна на Петков и Василев не са водени досега.

„ С работата си като ръководител на Политическа партия „ Средна европейска класа съумях да направя по този начин, че в България стартира да се обръща от ден на ден внимание на дребния и междинен бизнес, стартира да се приказва от ден на ден за основаване на българска междинна класа с европейски стандарт на живот “ – показа на финала на своята политическа кариера досегашният водач на партията.

Георги Манев упълномощава своя заместител Константин Бачийски да съставлява Политическа партия СЕК до осъществяване на постоянния конгрес на 9 октомври.

Според осведомени обаче, в случай че Петков и Василев са се ориентирали към Политическа партия СЕК ги чака неуспех, защото на последните парламентарни избори от партията са били първо в коалиция с Политическа партия „ КОЙ “ на Светлозар Съев, само че в последния миг са се отказали и са се ориентирали към Петър Москов и „ КОД “. Въпреки обединенията близки до партията споделят, че са подкрепяли Мая Манолова и Слави Трифонов.

Припомняме, че избухна същински скандал, откакто стана ясно, че Кирил Петков и Асен Василев са желали да изплатят партията „ Екогласност “ от Емил Георгиев. Пред медията ни самият той описа по какъв начин е протекла срещата и, че едно от изискванията е било той да се отдръпна като ръководител, а пък те да поемат финансово всички разноски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР