Дунчев, защо забрави съобщението, което изпрати на Кирил преди Панорама?

...
Дунчев, защо забрави съобщението, което изпрати на Кирил преди Панорама?
Коментари Харесай

Скандалът расте. Бащата на Петков отвърна на Дунчев

" Дунчев, за какво не помни известието, което изпрати на Кирил преди Панорама? Това ли са правилата ти? Браво! " Това написа бащата на Кирил Петков - Петко Петков във своя фейсбук профил, съобщи " Марица ".

Повод за този пост е абсурдът, който се развихри в " Продължаваме промяната " поради листите. Александър Дунчев разгласи във Facebook с ядосан пост, че структурата в София-област не приема лидерът при тях да е от “Демократична България ” и упрекна управлението в измяна. 
-->

 Той посочи, че Кирил Петков му предложил да е втори в листата на обединението ПП-ДБ в София-област, което било недопустимо. И добави, че не било правилно изказванието на Петков в " Панорама ", че Дунчев и екипът му се отказвали от присъединяване в изборите.

" Ние не сме се отказали, а протестираме против един опит да бъде дадена София-област на Демократична България с едно безпринципно решение, без въобще да се регистрира спецификата на София-област и напъните, които са положили хората и екипа да отвоюват тази област от мафията, превзела общините там ", сподели той тази заран по Би Ти Ви. 

И прикани обединението или да си ревизира решението и да върнат водачеството в София-област на Политическа партия, или да си търсят и други хора и други претенденти. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР