Думите, изречени на този ден, придобиват голяма сила.Овен – Мнозина

...
Думите, изречени на този ден, придобиват голяма сила.Овен – Мнозина
Коментари Харесай

Близнаци, днес ви очаква ново запознанство

Думите, изречени на този ден, получават огромна мощ.

Овен – Мнозина се намират във фаза на креативен напредък. Емоционалното ентусиазъм буди у вас необикновени хрумвания, излъчвате позитивна сила и знаете по какъв начин да печелите внимание. Ще се радвате на срещи с близки другари и нечие особено внимание.

Телец – В днешния ден евентуално ще би трябвало да се изправите пред някои провокации, които не са по ваш усет. Не забравяйте обаче, че дребните неща са доста значими. Каквото и да вършиме, обръщайте внимание на детайлите.

Близнаци – Ще имате прилив на прочувствено ентусиазъм, само че мъчно ще поставите граници сред фантазиите и рамката на действителността. Важно е да почувствате позитивния подтик. На хоризонта се появява ново запознанство, което ще ви заинтригува.

 жена

Рак – Днес има възможност някой да ви обърне особено внимание, с което справедливо и бързо ще завоюва сърцето ви. Ще ви бъде мъчно да потиснете бликналите сантименталните усеща, тъй като те непрекъснато ще изплуват на повърхността.

Лъв – Бъдете по-толерантни и гъвкави и намалете упованията си. Появява се предпочитание за фамилиарност. Време е да се сближите с колегата си.  Не се въздържайте от нищо, което ви прави щастливи. Кажете „ Да “ на новите завършения или шансове.

Дева – Има някои условия, които не зависят директно от вашата воля или въздействие.  Често първото усещане може елементарно да ви заблуди. Важно е да деянията нерешителност и поверителност в любовния си живот.

Везни – Може би нещо ви тормози. Опитайте се да се освободите от нерешителността и да си изясните нещата, с цел да ограничите отрицателните мисли и да възвърнете доверието в себе си. Този ден е подобаващ за другарство със фамилията и приятелите.

Скорпион – Днес ще сте склонни към промени в прочувственото въодушевление. Не вземайте решения с възприятията, а с разсъдъка. Има обстановки, които не можете да разрешите сами. Успешните резултати допускат работа в екип и взаимно доверие.

 мъж, жена

Стрелец – Намирате се във фаза на прочувствен напредък и излъчвате позитивна сила. Нещата наподобяват по разнообразни, когато се гледат от избран ъгъл. Съобразете вашите стремежи с желанията и настроението на колегата ви.

Козирог – Старайте се да общувайте с положителни и уверени хора, по този начин вие сами ще бъдете такива. Лесно ще усвоите силата, която царува към вас. Ще се изкушите да посегнете към нещо (или някой), което за вас е „ неразрешен плод “. 

Водолей – Интересните хрумвания, които имате са плод на вашата автентичност в мисленето. Мнозина са в въодушевление за нов разказ, не криете прочувствените си упования или планове, които имате към човек от вашата среда. 

Риби – Днес не е изключено да станете очевидци на неправда и ще сте склонни да се намесите, поради справедливостта. Това не постоянно е рационално и безвредно, тъй че помислете деликатно. Понякога е по-добре да оставите хората да се борят сами за себе си.
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР