Духовникът Мариан Райчел от полския град Ярослав заяви пред цял

...
Духовникът Мариан Райчел от полския град Ярослав заяви пред цял
Коментари Харесай

Демон тероризира свещеник със смс-и

Духовникът Мариан Райчел от полския град Ярослав съобщи пред целия свят, че е тероризиран по телефона от дявол. Непокорният дух почнал да изпраща гневни есемеси на свещеника, откакто той се опитал да освободи госпожица от наличието на злите сили.

Отец Райчел приема известията от духа като сигурен знак, че ритуалът по екзорсизъм е претърпял крах и момичето още е в плен на демона. Според духовника обредът по освобождението от духа, освен че не приключил работа, само че ядосал духовете още повече и в този момент те му отмъщават като употребяват за проводник тялото на девойката и му изпращат заплашителни текстови известия.

 Демон

Тя ще остане в пъкъла, тъй като е моя. Всеки, молещ се за спасението на душата ѝ, ще почине, написа в едно от злокобните известия, отправени до свещеника.

Заплахите обаче не тормозили ни минимум божия чиновник, който през живота си се е сблъсквал с не един или два сходни случая. Ето за какво, без да се поколебае и за момент, той дал отговор, че ще продължи да се моли за момичето.

В отговор на това последвал и различен есемес, гласящ: Млъквай, отче. Не можеш да спасиш себе си. Идиот. Ти си презрян остарял просветител.

Тези известия са дело на злобен дявол, обладал тялото на девойката. За да се оправим с казуса, ще е нужна и спомагателна помощ, сподели отец Райчел пред полските медии.

Според свещеника притежателите на мобилни апарати въобще не се замислят защо се употребяват те в битката сред положителното и злото, само че последната преживелица с обладаната от духове тийнейджърка е изцяло показателна.

 Свещеник

Неотдавна католическата епархия в италианския град Милано основа гореща линия за екзорсизъм и даже усили доста броя на свещениците, които имат знания в тази област.

Един от екзорсистите във Ватикана Габриеле Аморт споделя, че през последните 25 години се е срещнал с повече от 70 000 индивида, които са били похитени от духове.

По думите му дяволът работи даже във Ватикана и случаите със полово малтретиране в Римокатолическата черква са несъмнено доказателство за това.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР