Дуейн Джонсън – Скалата, здравенякът от кеч битките, който замени

...
Дуейн Джонсън – Скалата, здравенякът от кеч битките, който замени
Коментари Харесай

Може ли Дуейн Джонсън – Скалата да е следващия президент на САЩ

Дуейн Джонсън – Скалата, здравенякът от кеч борбите, който размени кръга със снимачната площадка и стана кино звезда, може да е идващия президент на Съединени американски щати.

Това разкрива самият той в подкаста на Тревър Ноа " What Now? ".

Оказва се, че още през 2022 година няколко политически партии са се свързали с него, с цел да го попитат дали би се кандидатирал за президент, споделя историята Euronews.

Актьорът е подхвърлял тази концепция и в предходни свои изявленията. За първи път я загатва през 2017 година, когато декларира пред Variety, че това е " реалистично основание " за 2024 година

В изявление от предходната година обаче, Скалата признава, че издигането на кандидатурата за президент е " изключено ".

" Най-важното нещо за мен е да бъда татко номер едно, изключително в този сериозен миг от живота на дъщерите ми. ", споделя артистът.

По време на диалога с Тревър Ноа, се повдигна въпросът за политическо изследване от 2021 година, съгласно което 46% от пълнолетните американци биха подкрепили акцията на Джонсън за президент.

Той дава отговор в Instagram по този начин: " Не мисля, че нашите предшественици създатели в миналото са си представяли, че към техния клуб ще се причисли плешив, татуиран, на половина негър, на половина самуанец, пиещ текила, каращ пикап, носещ потник – само че в случай че това в миналото се случи, за мен ще бъде чест да послужвам на вас, хората. "

       View this post on Instagram                      
A post shared by Dwayne Johnson (@therock)

" Това беше забавна анкета и в действителност бях разчувстван ", добавя Джонсън пред Ноа.

" Бях в действителност разтресен и за мен беше огромна чест. Ще споделя с вас тази дребна детайлност: В края на 2022 година ме посетиха от разнообразни партии и ме попитаха дали мога да се кандидатирам. Това беше огромна работа и ми пристигна изведнъж ", продължава Джонсън.

" Те повдигнаха въпроса за това изследване, а също по този начин за личните си задълбочени проучвания, които щяха да потвърдят, че в случай че в миналото потегли по този път, ще бъда действителен кандидат. Всичко беше доста сюрреалистично, тъй като това в никакъв случай не е било моя цел. Целта ми не е да бъда в политиката. Всъщност в политиката има доста неща, които ненавиждам. ", признава Скалата.

Той обаче не прецизира кои политически партии са се обърнали към него. Описва възгледите си като " центрист " и " политически самостоятелен " и обществено поддържа номинациите на демократите Байдън-Харис.

Превръщането на звезди в политици е особено събитие в Съединени американски щати.

От Роналд Рейгън, Арнолд Шварценегер до Доналд Тръмп – доста известни персони са създали сполучлив скок в политическата сфера. Съвсем неотдавна холивудският любим Матю Макконъхи съобщи, че кандидатурата му за губернатор на Тексас е напълно действителна, тъй че към момента не изключвайте Дуейн Джонсън, акцентира Euronews.

В последна сметка, Скалата съобщи пред Ноа: " Ако това е, което хората желаят, тогава, несъмнено, бих го обмислил ".

В Америка са се случвали и доста, доста по-странни неща, нали?
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР