Дует Ритон извадиха кошницата с изненадите това лято с националното

...
Дует Ритон извадиха кошницата с изненадите това лято с националното
Коментари Харесай

Катя и Здравко от Ритон вдигнаха градусите като разкриха крадец

Дует " Ритон " извадиха кошницата с изненадите това лято с националното си турне из България, което продължава с цялостна мощ. Катя и Здравко честват своята 45-та годишнина на сцената по-колоритни и атрактивни от всеки път, написа show.blitz.bg.

Наскоро, в разгара на топлите дни, най-успешния роден дует подвигна градусите още повече с " Крадецът на мисли " - най-новата си ария, чийто клип приковава вниманието още от първия кадър. В парчето се пее за мирис на рози и една вдъхновяваща обич. Такава, каквато е и действителната сред Катя и Здравко.

" Всяка заран Здравко ми носи кафе в леглото с един пълнозърнест кроасан и една роза ", споделя Катя, с което удостоверява, че това, което се случва във видеото, е действителност и в живота, и то без постановка.

Любопитен миг при фотосите на клипа към " Крадецът на мисли ", които не престават два дни, е, че някои от наблюдаващи хора в профил си помислили за момент, че се снима новият сезон на " Ергенът ", тъй като и там розата е визитна картичка.



Когато видите кокетната атмосфера във видеото към песента, може би ще се запитате от кое място е тя, и евентуално ще останете сюрпризирани да разберете, че става дума за мястото, където Катя и Здравко се усещат най-добре - в Банкя. Неслучайно.

" Вярвам в предначертанието на ориста. Навремето Здравко е бил боец тук, в Банкя, и даже от нашия балкон се вижда неговото отделение. Като студенти също идвахме доста постоянно в Банкя, не знаехме въобще, че някой ден ще живеем тук. Живеехме в София, а в този момент най-хубавото е, че нямаме съседи (смее се) ", споделя още с типичното си възприятие за комизъм Катя. А Здравко е безапелационен, че по-хубаво от това място няма. " Малкият площад с красивите здания, побрали толкоз история...Прекрасно място! ".

Във видеото се виждат дневни и нощни фотоси. Дневните, както стана ясно, са от Банкя, а нощните - от хитово столично заведение в центъра на София. Участва и обичаната театрална група на Катя и Здравко, с която те си сътрудничат към този момент 25 години. Неин началник е Цвета Лазарова.

" Страхотни са! И са девствени – и за камерата, и за екрана, което е доста значимо, тъй като имат излъчването на едни бъдещи артисти ", не крие възхищението си Здравко.

Режисьор на " Крадецът на мисли " е Добромир Николов. Музиката и аранжимента са дело на Щерион Пилидов. Песента е по стихотворението на Росен Димитров.

До края на лятото, а и по-късно, " Ритон " ще бъдат все в работен режим, тъй като им предстоят концерти в Пловдив (14.09.- Летен театър), Русе (4.10. - Канев център) и София (3.11. - зала 1 на НДК).

Освен това имат да записват нов клип, както и нови песни. А време за отмора май не са си планували. Но както споделя Здравко - " за нас по-хубава отмора от това да сме си у дома няма ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР