Другата седмица Европейският съюз за пети пореден път ще наложи

...
Другата седмица Европейският съюз за пети пореден път ще наложи
Коментари Харесай

ЕС налага пети пакет от санкции срещу Беларус от другата седмица |

Другата седмица Европейският съюз за пети следващ път ще наложи на Беларус пакет от наказания, заяви заместник-председателят на Европейската комисия Маргаритис Схинас по време на визитата си в Ливан. 

Посещението му е част от обиколката в страните по генезис на мигрантите, които се транспортират със самолети в Беларус и се трансферират на границата с Полша, Литва и Латвия, съобщи БНР. 

Според зам.-председателя на Европейска комисия би трябвало да се построи интернационална коалиция против потреблението на хора за политически цели. По думите му хората би трябвало да са наясно с това, което се случва:

" На хората се продават неистини от интернационалните трафиканти, които ги качват на самолетите за Минск и им основават илюзии, че ще им подсигуряват безвредно прекосяване в Европа! Няма да позволим това да продължи! Вече задействахме няколко пакета от наказания против режима в Беларус и ще ги подсилим с пети пакет, който ще бъде признат идната седмица. "

Маргаритис Схинас каза още, че Европейски Съюз ще работи един до друг със Съединени американски щати и други страни, тъй че глобите да бъдат ефикасни от декември.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР