Другарят Плевнелиев, популярен сред народонаселението като българсия вариант на Джакомо

...
Другарят Плевнелиев, популярен сред народонаселението като българсия вариант на Джакомо
Коментари Харесай

Другарят Плевнелиев, популярен сред народонаселението като българсия вариант на Джакомо Казанова направи дивно изявление, че бил преподавал на студенти в много западни университети, включително и в Харвард - Топ новини

Другарят Плевнелиев, известен измежду народонаселението като българсия вид на Джакомо Казанова направи дивно изказване, че бил преподавал на студенти в доста западни университети, в това число и в Харвард.

Добре най-малко, че и поредна жена не си е взел от някой университет, само че това е друга тематика, тънка работа. Та въпросния наш приятел към този момент е и преподавал на най-висока равнище, само че никой не знае какво! Според мен единствената негова подготвеност е в областа на присвояването и скоростта на брачни церемонии.

Сигурно студентите от Харвард и впрочем мозъчни центрове са разбрали към този момент от извора по какъв начин се пълзи чак до президесткия престол в краката на незаконна банкянска тиква, по какъв начин се ограбват фондове и средства за изгражзане на автомагистрали в съучастничество с тежки проведени незаконни групи и по какъв начин всеки балкански шушумига може да се превърни в приниц със златна лъжичка в устата. Такива неща научават студентите по света от нашите управници, които се изживяват на всичко друго, само че не и на това което в действителност постоянно са били.

Лицемери, демагози, подмазвачи и безнаказани евроатланически крадци.

Николай Марков, Facebook

Другарят Плевнелиев, известен измежду народонаселението като българсия вид на Джакомо Казанова направи дивно…
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР