Друга форма на управление би означавало амнистия за престъпленията на

...
Друга форма на управление би означавало амнистия за престъпленията на
Коментари Харесай

Михалев: Друга форма на управление значи амнистия за престъпленията на ГЕРБ

" Друга форма на ръководство би означавало прошка за закононарушенията на ГЕРБ, това е неприемливо. Избирателите са ни пратили там да ги спрем ". Това съобщи за " Офанзива " по NOVA NEWS депутатът от " Демократична България " Стоян Михалев.

По думите е явно, че България не изнася оръжие непосредствено за Украйна. " Чувам, че съветските сили, че в Украйна има произвеждане на българския военно-промишлен комплекс на терен. Призивът ни да дарим военна помощ не е с цел да има политически боричкания, желаеме съпричастност към страдащите в Украйна ", безапелационен е той.

Според него управническото съглашение не може да бъде прекратено при разлики за военната помощ. " Очакваме да има поддръжка. Предлагаме помощта ни за Украйна да е от това, което създава нашият боен комплекс, да се види какви са опциите, тъй че да не се лишим от оръжия за защита ", уточни Михалев. За него проблемите със службите са на доста високо равнище. До момента Демократична България не е взела решение кой да поддържа за ръководител на Българска народна банка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР