Дренажните канали на са подходящо решение за линейно отводняване. С

...
Дренажните канали на са подходящо решение за линейно отводняване. С
Коментари Харесай

Дренажи около къщата и в градината с продуктите на Devorex

Дренажните канали на са уместно решение за линейно отводняване. С тях елементарно се отводнява незадълбочено теренът и по този начин непотребната вода се води от къщи, дворове, зелени площи и други

Дренирането на почвените и на просмукващите се в почвата води е главният и най-древен способ за отводняване на терени с високи подпочвени води или за предотвратяване основите на постройката от хидростатичното налягане на водата. Това прави дренажната система наложителна при градежа на нова постройка.



Тук могат да ви оказват помощ експертите от пловдивската компания “Деворекс” ЕАД = тя е производител на новаторски решения за отводняване - водосточни системи от PVC и системи за линеен дренаж.

Каналите на “Деворекс” имат здрава структура и се инсталират елементарно. Това, че са създадени от полипропилен (PP), ги прави устойчиви на разяждане, на въздействието на химикали и заледяване. се оферират с многообразие от решетки, което дава преимущество при потреблението им в частното строителство и при индустриални планове. Решетките, които се оферират към системата, са: пластмасова, клас А15; поцинкована стомана, клас В125; неръждаема стомана, клас В125; чугун, клас С250; полиамид, клас С250.

Решетката от полиамид (PA) е нова иновационна разработка на " Деворекс " ЕАД, която е елегантно и функционално решение, предопределено за висок клас натоварване С250. Решетката е създадена от стъклонапълнен полиамид, чиито свойства способстват за изключителната резистентност и издръжливост при употреба.



В портфолиото на компанията влизат още (поливинилхлорид). Те акцентират естетиката на постройката и нейната архитектура посредством разнообразните си цветове. Едно от значимите преимущества на улуците и тръбите от PVC е лесният им монтаж, той може да се извърши без професионални умения или нужда от запояване. Свързването на обособените детайли става благодарение на Click механизъм, а силиконовите уплътнения на детайлите вършат допустимо компенсирането на температурното уголемение и стесняване на материала. Опциите за гъвкаво планиране улеснява доста реализирането на всеки план, а качеството на направата подсигурява високата успеваемост на покривното отводняване.

Производствената база и офис постройката на компанията са ситуирани в град Пловдив, а продуктите й са добре познати както на българския пазар, по този начин и в чужбина.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР