Драма с неочаквани обрати се разигра в пловдивския квартал "Кючук

...
Драма с неочаквани обрати се разигра в пловдивския квартал "Кючук
Коментари Харесай

Драма с неочаквани обрати се разигра в Кючука

Драма с непредвидени обрати се разигра в пловдивския квартал "Кючук Париж " през днешния ден. Частен правосъден реализатор опита да изведе 70-годишна жена и сина й от вкъщи им на 7-я етаж на ул. "Кичево ", обстановката обаче се оказа много по-различна от това, което пострадалите описаха в опит да оправдаят отхвърли си да се изнесат, съобщи репортер на Plovdiv24.bg . Историята, която Лиляна Асенова описа, че преди 20 години - през 1990-а, тя и брачният партньор й Георги стават поръчители на другарка, която желае да развива бизнес и залагат жилището си, апартамент залага и някогашният към този момент брачен партньор на претендент бизнес дамата - Пламен Трайков. 
Пламен пристигна през днешния ден, с цел да поддържа Лиляна, показа, че всичко е било за заем от 9000 $, след това върнали парите, изплатили и жилищата на лихвар, на име Анри, той обаче не издал никаква квитанция за това и в този момент лишава Лиляна и сина й от дом, давайки ги на ЧСИ поради неналичието на документи, че отговорности няма. Съвсем друга история обаче разказа помощник-съдия изпълнителят Виолета Тодорова, както и юристите на новия легален притежател на жилището през днешния ден. 
Те бяха безапелационни, че Лиляна и брачният партньор й Георги (починал през 2003 година) сами продали жилището си още през 1997 година, за което има и нотариален акт. Новите притежатели 20 години не могат да влязат във притежание, само че въпреки всичко оставили Лиляна и синът й да живеят в него от жалост. Точка на това състояние поставил Николай Лосев, ммладият мъж закупил дома през април тази година. 
Моят клиент неведнъж е разговарял със фамилията, платил е за жилището, има формален документ и нотариален акт, само че към момента няма достъп до парцела си. Заведохме дело в Районен съд и бе издадена заповед за неотложно осъществяване. Въз основа на нея сезирахме ЧСИ, процедурата е безусловно законна, разяснява юрист Емилия Калъчев. По думите й изказванията на дамата са просто защитна реакция, апартаментът е продаден законно, а слуховете за лихваря са пресилени. Лиляна обаче изрично отхвърля да се изнесе, отхвърля да бъде настанена в обществен дом, а преди акцията даже се наложи да посети доктор, защото подвигна кръвно и й прилоша. 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР