Aгресия в градския транспорт. Шофьор на тролей номер 9 обижда

...
Aгресия в градския транспорт. Шофьор на тролей номер 9 обижда
Коментари Харесай

Невиждан екшън в тролей в София! Шофьор не спря на спирка, а после... ВИДЕО

Aгресия в градския превоз. Шофьор на тролей номер 9 наскърбява пасажери. За това алармира един от пострадалите, представен от Нова телевизия.

Според него лидерът първо не спрял на една от спирките, на която имало чакащ човек, който трябвало да отиде до светофара и чак тогава въпросният лидер отворил вратите на тролея. Тогава почнала и вербалната експанзия по адрес на жителя, твърди още индивидът, снимал част от абсурда. В този миг различен от пасажерите вътре почнал да прави видеозапис на държанието на лидера, а той почнал да го наскърбява и да заплашва.

Случката се разиграла на 14 август на спирката на тролея на площад „ Сточна гара”. Автор на клипа е Антон Горинов. Той се прибирал към у дома с тролейбуса към 22:30 ч.

„ Шофьорът подмина спирката на ул. „ Поп Богомил”, където е кръстовището с „ Г. С. Раковски” и бул. „ Сливница”, на която чакаше пасажер. На светофара транспортното средство спря и той почука на стъклото. Пътникът се качи, а водача излезе от кабинката и нападателно стартира да го бута, рита и наскърбява. При което аз се намесих и го попитах какво му е направил индивида.

Водачът се прибра в кабинката, а от там се чуваха руганти и псувни. Аз започнах да фотографирам. След това тролейбусът още веднъж се върна на „ Сточна гара”. Аз се приготвих да слизам, само че вратите не се отвориха. Шофьорът излезе от кабинката, налетя ми, наричайки ме „ мухльо” и ме заплаши със саморазправа”, изясни Горинов.

Нападнатият мъж е подал тъжба в ЦГМ. Началникът на тролейбусното хранилище „ Надежда” Цветан Горанов схванал за случая в късния следобяд в петък. Шофьорът, против който е сигнала, обаче е в отпуск.

„ Прегледах му досието, прегледах и клипчето. След като се върне от отпуск, ще му вземем пояснение и ще предприемем ограничения. Тези дейности внезапно контрастират с това, което желаеме да са нашите водачи”, разяснява той.

По думите му, лидерът има и други нарушавания – пътни катастрофи и нередовни курсове. Той има и предизвестие за уволняване. Работил е в ЦГМ от 6 години.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР