ДПС ще даде път на младите надежди на партията, кат

...
ДПС ще даде път на младите надежди на партията, кат
Коментари Харесай

Ахмед Доган залага на младите депесари за парламента

ДПС ще даде път на младите очаквания на партията, кат осе чака трима водачи на младежките структури да оглавят листи. Това пък се смята за част от тактиката на почетния ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган за възобновяване на партията, написа epicenter.bg.

Сезгин Мехмед, ръководител на националната младежка организация на Движение за права и свободи, застава отпред на листата в Хасково. В Търново кандидат-депутаският екип се оглавява от Мъстън Мъстънов, който е локалният юношески лидер на Движение за права и свободи. В Бургас - още веднъж лидер е младежкият водач в региона Севгин Али. В Търговище отпред на листите пък е някогашният юношески народен водач Джейхан Ибрямов.

В същото време Движение за права и свободи ще заложи и на опитните си депутати, измежду които Хасан Адемов, Велислава Кръстева, Ерджан Ебатин, Йордан Жонев и други Председателят на партията Мустафа Карадайъ се готви да оглави листата в Кърджали и Шумен. В Кърджали пък след него ще бъде номинирана някогашният зам.-образователен министър от Тройната коалиция Мукаддес Налбант, която има мощни позиции в региона, съобщи Родопи24.

Междувременно с интерес се чака и решението дали Делян Пеевски още веднъж ще е кандидат-депутат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР