ДПС са предложили Илко Димитров Желязков за заместник-председател на Националното

...
ДПС са предложили Илко Димитров Желязков за заместник-председател на Националното
Коментари Харесай

ДПС са предложили Илко Желязков за зам.-председател на комисията за СРС-та

ДПС са предложили Илко Димитров Желязков за заместник-председател на Националното бюро за надзор на специфичните разследващи средства, напомни адв. Албена Белянова, водещ на предаването " Часът на истината " по телевизия " Евроком ".

Преди три години, че са препоръчани за членове на

Още през днешния ден Илко Желязков излезе в отпуск. Вчера до края на деня той е бил на работа, сподели за Българска телеграфна агенция шефът на бюрото Пламен Иванов.

Според закона Желязков остава на работа, тъй като е определен от Народното събрание и единствено това е институцията, която може да го освободи, сподели още Пламен Иванов и добави, че даже Желязков да подаде оставка, единствено Народното събрание може да го освободи.

Заявлението на заместник-председателя на бюрото за излизането му в отпуск било подадено на 31 май и е за интервала от през днешния ден до края на идната седмица.

Припомняме, че по-рано през днешния ден от Движение за права и свободи излязоха със мнение за американските наказания, с което показаха, че застават зад Делян Пеевски, до момента в който не бъдат оповестени съответни данни за корупция и практикуване на търговия с въздействие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР