Дойде първа информация за ситуацията с тв водещата Мира Добрева,

...
Дойде първа информация за ситуацията с тв водещата Мира Добрева,
Коментари Харесай

Лекарите проговориха. Първа новина за Мира Добрева!

Дойде първа информация за обстановката с тв водещата Мира Добрева, която бе вкарана по неотложност в медикаментозна кома.

Мира Добрева е претърпяла интервенция на стомаха, след което се е наложило да бъде сложена в медикаментозна кома. Дъщеря й Лора посочи, че комата е медикаментозна или изкуствена и че е планувана от лекарите.
-->
Медикаментозна кома е обратимо положение и лекарите извеждат пациента от нея чрез специфични лекарства.Медикаментозната кома е съществено положение и заради тази причина се ползва единствено в рискови случаи. Именно слагането им в медикаментозна кома е методът мозъкът да се възвърне самичък и да се оправи с провалите, които пораждат в по-късен стадий.

" Мили фенове на почитателите на моята майка, написа Ви Лори, нейната щерка. Без да желая да Ви тормозя, се постанова да Ви оповестя, че тя изпадна в сложна житейска обстановка, която наложи незабавна интервенция и слагането ѝ в медикаментозна кома.

Мама постоянно е вярвала, че българските са най-хубавите лекари и сме сигурни, че и този път е по този начин - мама се намира в " Пирогов " - при най-хубавите експерти в света. Нека с добра мисъл или дума дружно да дадем поддръжка на лекарите и сестрите от Спешния институт и да Ви помоля, също като нея, да вярвате, че положителното постоянно побеждава! Лори ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР