Съобщава се, че Наполи отново проявява интерес към нападателя на

...
Съобщава се, че Наполи отново проявява интерес към нападателя на
Коментари Харесай

Наполи заменя Осимен с нападател на Кристъл Палас

Съобщава се, че Наполи още веднъж демонстрира интерес към нападателя на Кристъл Палас Жан-Филип Матета, защото търси заместител на Виктор Осимен.

Адзурите са подготвени да продадат нигерийската звезда това лято, като договорката ще им донесе към 120-130 млн. евро, и са почнали да възнамеряват трансферния си пазар, желаейки да подмладят тима след злощастната акция 2023-24 година
 Пари Сен Жермен ще насочи оферта към Наполи за Хвича Кварацхелия
Пари Сен Жермен ще насочи оферта към Наполи за Хвича Кварацхелия

Става дума за 80 милиона евро

Междувременно Наполи към момента са в търсене на нов старши треньор и са свързвани с редица вероятни претенденти, измежду които Джан Пиеро Гасперини, Антонио Конте и Винченцо Италиано.

Очаква се решението да бъде взето през идващите седмици. Както оповестява вестник " Екип ", Наполи са определили Матета от Кристъл Палас като забавен претендент за заместител на Осимен през лятото и в близко бъдеще може да се свържат с клуба от Висшата лига, с цел да стартират да изследват опцията за лятна договорка.

26-годишният французин, който беше набелязан от " Партенопеите " още през 2020 година, преди те да вземат Осимен, впечатли в Кристъл Палас през този сезон, като в 34 мача в лигата вкара 13 гола и даде 4 асистенции.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР