Доста убийства стават в новогодишната нощ. Тук обаче става въпрос

...
Доста убийства стават в новогодишната нощ. Тук обаче става въпрос
Коментари Харесай

Психологът Христо Монов с шокиращ анализ за шесторното убийство в Нови Искър, разкри скандални неща!

Доста убийства стават в новогодишната нощ. Тук обаче става въпрос за всеобщо ликвидиране. Според мен тази нощ не е определена инцидентно. Тогава човек е по-невнимателен и, в случай че е имало сигнали, че се готви нещо против него, тогава е по-невнимателен просто и провиснал. Това съобщи в ефира на Нова телевизия психологът Христо Монов. " Доколкото приказвах и със експерти - това е професионално свършена работа. Това е потрес за цялата нация, психолози би трябвало да работят с всички ни. Всички са травмирани от това нещо. Мислим си, че такива неща могат да ни отминат, само че ето - в Нови Искър, едно безшумно място, където хората сякаш се познават, се случва нещо такова ", сподели той.

" Това, което се случи, е тежък признак за заболяване на обществото ни. Представете си, че е било счепкване на битова основа. Как може да погубиш 6 души поради скандал. Това обаче е проекция на нещо, което става в целия свят ", добави той.

БЛИЦ напомня , че при във вторник в дома на фамилията бяха открити телата на мъжа на в началото търсената Кети Кюхова - Неделчо Юнаков, на неговия наследник Георги (20 г.), на дъщерята на Кюхова - Нанси (16 г.), на приятеля на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.).
44-годишната Кети Кюхова, която в началото бе оповестена за търсене, дружно със фамилния автомобил - БМВ, е открита убита и хвърлена в бунар, бездънен два метра.

Кладенецът се намира на метри от мястото, където беше открит джипът на фамилията. Стъклото до шофьорското място е счупено, на негово място има найлон.

В непосредственост до автомобила публицисти откриха тефтерче , в което са написани отговорности – сметки за ток, към мобилни оператори. Не е ясно на кого е това тефтерче. В него обаче е упоменато и името на Неделчо.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ, КАКТО И ОФИЦИАЛНО ИЗЯВЛЕНИЕ ОТ Министерство на вътрешните работи!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР