Доста страстна, но в същото време и смущаваща любовна история

...
Доста страстна, но в същото време и смущаваща любовна история
Коментари Харесай

Смущаваща любов с животни във „Фермата“

Доста буйна, само че в това време и смущаваща любовна история се разиграва във „ Фермата “.

Една от козите очевидно си падна по хубавица от стопанството. Вероятно към този момент сте се досетили, че става въпрос за поморийската стопанка Аксения, която през предходната седмица бе аргатин и като такава полагаше много старателни грижи за животните.

По традиция малко след изгрев слънце ратайката влезе в обора и се захвана с доенето на козите. Една от тях обаче незабавно й налетя, давайки старт на буйна любовна атака. 
Чифтокопитното животно навря муцуната си във врата на Аксения и стартира да се гали нежно в нея, а по-късно облиза крепко и косата й.

Отначало Аксения не реагира по никакъв метод, което явно бе знак за козата, че може да продължи напред с любовта си. по този начин тя й пусна палаво език, на което поморийката подскочи и съобщи: „ Без лизане! Без, лизане! Ох, боже, каква коза си ти бе! Стига! “.

Животното обаче не отрази командите й и претендентката за стоте бона публично се оплака от него.
Въпреки комплицираните си връзки с любвеобвилната коза, Аксения се оправи чудесно в обора. Един от съотборниците й даже означи, че поморийката е издоила повече мляко от мъжете, които са били ратаи преди нея.

Само преди четири седмици обаче нещата стояха по много по-различен метод – тогава Аксения влизаше със сълзи на очи при животните, ужасена от селската работа, тъй като към момента беше новобранец в стопанството.
Източник: Уикенд 
 





 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР