Доста ексцентрично определение на някои европейски страни даде реномирано списание. The

...
Доста ексцентрично определение на някои европейски страни даде реномирано списание. The
Коментари Харесай

Обявиха полезните идиоти на Путин. Кои са

Доста ексцентрично определение на някои европейски страни даде реномирано списание. 

The Economist сформира ранглиста на европейските страни, които са най-големите съучастници на съветския режим в Европа. В листата са Унгария, Гърция, Кипър, Сърбия и Турция. Това се казва в публикацията на изданието " Полезните идиоти на Путин ".
-->
" Спектърът на потребните идиоти на Европа - термин от Студената война за неволни съдружници на комунизма - е необятен. В политиката крайнодесните и крайнолевите партии не са съгласни по доста неща, само че във връзка с Украйна крайната левица постоянно се сближава към настояването за неотложен мир, който дейно би възнаградил съветската експанзия “, се споделя в обявата.

Унгария

Най-близки съдружници на Кремъл в Европа изданието назовава унгарското държавно управление на Виктор Орбан. Орбан е министър-председател на Унгария от 2010 г. Той неведнъж е подлагал на критика поддръжката на Запада за продължаващия импорт на съветски газ от Украйна и Унгария. Правителството на Унгария отхвърли да даде територията на страната за пренос на оръжия за Украйна.

Австрия

Австрия продължава да получава доходи от Руската федерация. Страната се позоваваше на нечленството си в НАТО, оферираше малко помощ на Украйна, до момента в който търговията й с Русия нарастваше.

„ Съседна Австрия, по-тихо, само че не по-малко преференциално, също значително се отдръпна от битката “, написа The Economist.

Гърция и Кипър

Гърция също е в листата. Страната продължава да се съпротивлява на по-строгите наказания против доставките на съветски нефт, а Кипър, офшорно финансово леговище, закри към 4000 локални банкови сметки на руснаци.

Турция, Швейцария и Сърбия

Турция и Сърбия, които не са част от Европейски Съюз, " даже не се пробват да скрият доходоносните черни услуги, които дават на Русия ".

Друга страна от рейтинга, Швейцария, базирайки се на своя неутралитет, " блокира доставката на оръжие за Украйна, по-специално 96 консервирани танка Leopard, които се намират в Италия и принадлежат на частна швейцарска компания, написа Глас Нюз..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР