Доскорошният член на Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) Андреана

...
Доскорошният член на Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) Андреана
Коментари Харесай

Бивш член на КРС стана зам.-министър на информационните технологии

Доскорошният член на Комисията за контролиране на известията (КРС) Андреана Атанасова е назначена за зам.-министър на превоза, осведомителните технологии и известията на мястото на подалия оставка по персонални аргументи Димитър Геновски, който отговаряше за осведомителните технологии и известията. Това оповестиха от пресслужбата на Министерския съвет в понеделник.

Назначението на Атанасова идва месец след приключването на петгодишния ѝ мандат като член на съобщителния регулатор от президентската квота. Тя бе назначена от президента Росен Плевнелиев през юли 2014 година На 9 юли 2019 година сегашният държавен глава Румен Радев издаде декрет за назначението в КРС на съветника си Илия Христозов, който бе негов консултант по стопанска система и вложения, а преди този момент има над 30-годишна работа във Военновъздушните сили.

От държавната пресслужба показват, че Атанасова има над 20-годишен опит в областта на известията и европейските въпроси, като поредно е работила в Държавната ревизия по известията, Комитета по пощи и далекосъобщения, Министерството на превоза и известията, Държавната организация за осведомителни технологии и известия, Постоянно посланичество на Република България към Европейския съюз и други.

Андреана Атанасова е минала образования по " Изследвания на технологиите " (Колежа на " Кейбъл и Уайрлес ", Ковънтри, Великобритания), " Телефонни технологии, основани на Интернет пр
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР