Доскорошният анализатор и помощник-треньор в щаба на първия тим на

...
Доскорошният анализатор и помощник-треньор в щаба на първия тим на
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 обяви новия треньор на дубъла

Доскорошният анализатор и помощник-треньор в щаба на първия отбор на ЦСКА 1948 – Атанас Рибарски, публично поема длъжността – старши треньор на дубъла на „ алените “. 37-годишният експерт ще изведе състава още в първите тренировки на старта на зимната подготовка, като след това за втория тим на „ армейците “ следва предварителен лагер в Поморие. 

Рибарски се причисли към клуба напролет преди края на сезон 2020/21, като е заемал постовете анализатор и помощник-треньор и е работил със старши треньори – Тодор Киселичков, Мирослав Миндев, Николай Киров и Любослав Пенев. Преди това някогашният централен бранител натрупа опит в школата на старозагорския Берое, където е бил ментор на младежки отбори, както и шеф на академията на клуба. 

" Рибарски застава отпред на ЦСКА II след напускането на досегашния старши треньор на „ алените “ Валентин Илиев. Голмайсторът от „ Анфийлд “ изведе „ армейците “ до първото място във Втора лига след края на есенния полусезон, като под негово управление „ алените “ записаха 10 победи, пет равенства и единствено две провали и са водачи в шампионата с актив от 35 точки – с пет пред втория в класирането Крумовград ", написаха от клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР