Дори един много добър филм лесно се проваля. Достатъчно е

...
Дори един много добър филм лесно се проваля. Достатъчно е
Коментари Харесай

10 момента, които според потребителите само съсипаха любимите ни филми

Дори един доста добър филм елементарно се проваля. Достатъчно е да вмъкнете сантиментална сцена не на място или да предпишете несъответствуващ сантиментален епизод. Случва се и в обичаните ни филми. Феновете разискаха какво би трябвало да бъде отстранено от Титаник и без което филмът Дяволът носи Прада единствено би спечелил.

Дяволът носи Прада

Героинята Ан Хатауей стартира да гради кариера в фешън списание. Работата лишава съвсем цялото време на Андреа. Но нейният другар Нейт не е подготвен да се помири с това и непрекъснато кара Андреа да се усеща отговорна за пропуснати срещи и неотложни служебни позвънявания. След като не съумява да стигне до рождения му ден, тя въпреки всичко му носи кексче със запалена свещ. А Нейт даже не желае да приказва с нея.

За доста фенове сходна връзка изглеждаше доста токсична: Нейт наподобява искаше приятелката му постоянно да остава несигурна и да не прави амбициозни проекти.

По-бърз от коршум

По време на кино лентата героят на Брад Пит беседва по телефона със своя куратор. Не знаем коя е тя, само че наподобява, че имат цялостно съгласие. Кураторът се появява ненадейно в самия край и не всички оцениха камеото на Сандра Бълок. Според някои фенове би било по-подходящо да оставите място за въображение и да не разкривате самоличността на непрекъснатия сателит на героя.

На ръба на утрешния ден

Героинята Емили Блънт във фантастичния екшън филм за извънземното настъпление е мощна жена, която надалеч не е сантиментална. Но явно даже тя не може да устои на чара на Том Круз. В кулминационната точка на кино лентата героинята по някаква причина целуна своя воин за довиждане, което провокира неспокойствие измежду доста фенове.

Терминатор 2: Денят на страшния съд

Т-800 е съвършена машина. Но даже Терминаторът не знае всичко, тъй че Джон Конър го учи да дава пет и също да приказва диалект, с цел да може да мине за елементарен човек. За някои фенове подобен смешен епизод изглеждаше несъответствуващ.

Чудо – жена

В края на кино лентата Даяна се изправя лице в лице с основния си зложелател – Арес. Злото провидение я кани да се причисли към него и да унищожи целия свят. Вместо това Даяна се изправя против него. Но на публиката тази дълга екшън сцена изглеждаше непотребна и прекомерно претенциозна.

Бандите на Ню Йорк

Камерън Диас се утвърди най-вече като комична актриса. С наслаждение гледахме “Ангелите на Чарли ” или “Ваканция на замяна ” с нейно присъединяване. Но изборът на Диас за роля в костюмна драма не изглеждаше сполучлив за всички фенове.

Престиж

Режисьорът Кристофър Нолан не за първи път е упрекван за неприятно написани женски облици. Тази орис сполетя Скарлет Йохансон, която изигра обичаната на един от героите. Въпреки хубостта и харизмата на актрисата, нейният темперамент постоянно наподобява неоснователен.

Титаник

Когато Роуз, дружно с Джак, заобикалят на празненството в каютите на 3-та класа, тя откровено се забавлява. Героинята няма проблем да откри общ език с други пасажери, които са разнообразни от нормалното й обграждане.

Но сцената, в която по някаква причина тя прекъсва мача по битка сред двама мъже и с думите „ Можеш ли да направиш това? “ се повдига на пръсти в балетна поза, остави доста фенове в неразбиране. Наистина не е ясно за какво Роза внезапно се държа толкоз несъответстващо и се опозори пред всички пасажери.

Скорост

Ани, изиграна от Сандра Бълок, управлява и управлява. Дори да е извънредно рисков. Въпреки това, филмът въпреки всичко приключва с Ани в типичната женска роля на “девойка в неволя ”, която е безстрашно избавена от героя на Киану Рийвс.

Междузвезден

Създателите на високобюджетния научно-фантастичен филм са работили с учени-консултанти. Може би по тази причина монологичната сцена, в която героинята Ан Хатауей твърди, че любовта не е просто възприятие, а осезаема полезност, нещо, което може да надвиши времето и пространството, беше подложена на критика от публиката. Мнозина считат този епизод за прекомерно прочувствен и придирчив.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР