Доналд Тръмп се отказа от членството си в американската Гилдия

...
Доналд Тръмп се отказа от членството си в американската Гилдия
Коментари Харесай

Тръмп напусна Гилдията на актьорите, след като го заплашиха с изключване

Доналд Тръмп се отхвърли от участието си в американската Гилдия на актьорите, която заплаши да го изключи поради ролята му в нападението на Капитолия, заяви Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

" Не искам повече да бъда свързван с Вашия съюз - написа Тръмп в писмо до Габриел Каретрис, ръководител на гилдията и Американската федерация на телевизионните и радиоартисти. - С това писмо Ви осведомявам за незабавното ми овакантяване. Не сте създали нищо за мен ".

Гилдията му отговори само с: " Благодарим ". Доналд Тръмп членуваше в съюза от 1989 година

Миналия месец управителният съвет на гилдията реши, че Тръмп е нарушил правилата ѝ за участие с ролята си за обсадата на Капитолия на 6 януари.

Той " водеше неразумна акция за дезинформация, ориентирана към дискредитиране и в последна сметка застрашаване на живота на публицисти, доста от които са наши членове ", обоснова се съветът.

Случаят с Доналд Тръмп трябваше да бъде разискван от дисциплинарния комитет на гилдията и съюза. В писмото си той споделя, че няма интерес да се организира такова съвещание.

" Кого го е грижа? ", написа той. " Макар и да не съм осведомен с работата Ви, се гордея с моята работа по филми като " Сам у дома 2 " " Золандър ", " Уолстрийт: Парите в никакъв случай не спят " и телевизионни стратегии като " Принцът от Бел еър ", " На живо в събота вечер " и несъмнено най-успешните шоута в телевизионната история " Стажантът " и " Звездни стажанти ". " Той прибавя, че е основал хиляди работни места.

Дисциплинарният комитет постанова разнообразни санкции - от санкции до изключване от гилдията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР