Доминик Янков напусна лагера на Лудогорец в Турция, информира Тема

...
Доминик Янков напусна лагера на Лудогорец в Турция, информира Тема
Коментари Харесай

Доминик Янков напусна Лудогорец

Доминик Янков напусна лагера на Лудогорец в Турция, осведоми " Тема Спорт ". Халфът се е сбогувал със съотборниците си в неделя и е тръгнал към България.

Както е известно, националът е пред трансфер в клуба от МЛС Монреал. Канадският тим играе в шампионата на Съединени американски щати.

Снощи Янков потегли за дългото пътешестване до Северна Америка, с цел да мине в идващите дни медицински прегледи и да подпише с клуба. Според осведомени Монреал ще брои на Лудогорец 2 милиона $ за правата на играча.

Интересното е, че 23-годишният атакуващ полузащитник е родом точно в Канада - в Торонто. Там е израснал. Пристига в Разград през януари 2018 година, като първо е в школата на " орлите ". Постепенно пробива до първия тим. Договорът му с Лудогорец бе до юни 2025 година.

Така България ще има втори футболист в МЛС на Съединени американски щати, откакто Филип Кръстев е част от ФК Лос Анджелис. Напоследък Доминик Янков не се ползваше с доверието на старши треньора Георги Дерменджиев и макар че не бе контузен, рядко влизаше в игра. Затова и играчът и сътрудникът му са решили да одобряват офертата на Монреал.
 Канадски публицист с детайлности за прехвърлянето на Доминик Янков
Канадски публицист с детайлности за прехвърлянето на Доминик Янков

Всичко става публично до часове
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР