Доматите от магазина в повечето случаи не могат да се

...
Доматите от магазина в повечето случаи не могат да се
Коментари Харесай

Последвах тези съвети и доматите ми зреят както никога

Доматите от магазина в множеството случаи не могат да се приближат по усет и наслада до тези, които може да си отгледате сами вкъщи. Но има няколко трика, които може приложите, с цел да станат все по-вкусни.

Изберете слънчево място

Засадете разсадите на слънчево място. Броят на слънчевите часове, които получават доматите, е доста значим за усета им. Можете да засадите доматите както непосредствено в земята, по този начин и в специфични торби с компост.

Използвайте метода на присаждане

Опитайте техника, при която се отрязва под ъгъл горната част на стъблото на домата и се присажда на по-здрава и устойчива на вредители поставка като се прикрепят едно към друго със специфична щипка.
 Картофи. Как да съберем 40 кофи от 20 храста? Много е елементарно Картофи. Как да съберем 40 кофи от 20 храста? Много е елементарно
Възможно ли е да отгледате една кофа картофи от един шубрак? Да! И през днешния ден, ще ви кажа по какъв начин да го извършите. Всеки вид почва има свои агрот...

Подхранвайте ежеседмично

Подхранвайте растенията един път седмично с висококалиев тор, когато към този момент има цветни пъпки, за да насърчите растежа на плодовете.

Премахнете страничните дребни стебла

Премахнете страничните дребни стебла и защипете върха на растението, когато към този момент има три или четири развити клончета, тъй че растежът да е съсредоточен в плодовете, а не в растението.

Още от ГРАДИНАРСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР