Варненци поставиха нов рекорд на последната кампания за събиране на

...
Варненци поставиха нов рекорд на последната кампания за събиране на
Коментари Харесай

26 тона капачки за 20 хиляди лева събраха варненци за един ден

Варненци сложиха нов връх на последната акция за събиране на капачки, която се състоя на 20 април в морския град. Впечатляващите 26 000 кг са отчели везните след края на акцията, оповестиха уредниците от " Аз имам вяра и оказвам помощ ", съобщи " Варна 24 ". 

Въпреки проливния дъжд и студеното време, хиляди хора се включиха в благотворителната акция и занесоха своите събрани капачки и стотинки пред катедралния храм " Св. Успение Богородично ". Паричната стойност на събраните капачки е 19 500 лв., които ще бъдат преведени по формалната банкова сметка на акцията.

Банка: ЮРОБАНК БЪЛГАРИЯ АД (ПОЩЕНСКА БАНКА)

IBAN: BG57BPBI79451069521301 BIC: BPBIBGSF

Титуляр: СДРУЖЕНИЕ " АЗ ВЯРВАМ И ПОМАГАМ “

Основание: Дарение

Благодарение на всички предоставени безплатно артикули и продукти с идея и с помощта на стотиците донори по време на базара са били събрани 9 209,50 лева. 

Заедно с това бяха събрани и стотинки от всички номинални стойности. Всички събрани монети са били съпроводени с полиция до инкасо център, където ще бъдат сортирани и преброени.

" Организаторите от благотворителна кампания  " Аз Вярвам и Помагам “ се обръщаме с големи благодарности към стотиците доброволци на площада и в базата за подбиране на капачки, десетките служители на реда, всички сътрудници с идея и не на последно място към хилядите хора, които предадоха своите капачки, стотинки или парични дарения макар неприятното време, проливният дъжд и студеният вятър по време на цялото събитие.

За нас е чест да бъдем част от това! 

Продължаваме обединени!, се споделя още в изказването на организацията.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР