Кадри: БТВТочно 4500 лева в Деня на храбростта раздаде водещият

...
Кадри: БТВТочно 4500 лева в Деня на храбростта раздаде водещият
Коментари Харесай

Ники Кънчев раздаде 4500 лева на Гергьовден в Стани богат

Кадри: БТВ

Точно 4500 лв. в Деня на храбростта раздаде водещият на " Стани богат " Ники Кънчев. В епизода довечера против него седнаха трима участници.



Първо играта си от предния път продължи Диян Димитров, който стартира с въпрос за 3000 лв., които заключи като втора сигурна сума. Той вярно отговори с " Пролетарии от всички страни, съединявайте се " на питането " Какъв надпис стои на тавана на Тържествената зала в Паметника на Бузлуджа? ".

След това посегна и към последния си жокер - брачната половинка му Даниела в студиото, благодарение на която вярно маркира, че Карфиолово не е име на село в България. 

Последва въпрос за 10 000 лв.: " Как се споделя обичаният на Дулсинея дел Тобосо? " - Алонсо, Идалго, Фернандо или Санчо. Диян се насочи към Идалго, само че бе отчаян от водещия, че правилен отговор е Алонсо. Така той падна на 3000 лв..



След това присъединяване си започва Светланка Богданова от Велико Търново, която работи като здравна сестра в неонатологично отделение. След като мина през първите пет въпроса без проблеми, тя срещна съществени усложнения с питането за 1000 лв.: " Частица от коя забележителност е вградена в медалите за летните олимпийски игри през 2024 година? " - Биг Бен, Айфеловата кула, Акропола в Атина или Статуята на свободата. Тук тя повика сина си Калин от публиката, който не знаеше отговора, като опита да я насочи към Атина. Тя обаче реши да си помогне и с " 50:50 ", с помощта на който избра вярно Айфеловата кула.

След това дамата заключи 1500 лв. като втора сигурна сума, а питането за тях бе " По чия самодейност е издигната църквата на Божи гроб? " - Свети Петър, Света Елена, Император Юстиниан, Папа Урбан II. Богданова се обади на другар - Николай Колев от Велико Търново, който бе сигурен, че е Света Елена и това се оказа правилно.

" Кое от изброените наименования на сватбена годишнина е за най-дълго траял брак? ", бе питането за 2000 лв., само че участничката уточни чугунена, а вярното бе ленена. Така си потегли с 1500 лв..

Последна за през днешния ден за присъединяване седна Илина Панова - експерт по естетична дерматология. Тя мина без проблеми през първите шест въпроса и ще продължи играта си в идващия епизод.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР