Докога ще сме живи? Докога Земята ще се върти? Кога

...
Докога ще сме живи? Докога Земята ще се върти? Кога
Коментари Харесай

Сценарии и предсказания за края на света

Докога ще сме живи? Докога Земята ще се върти? Кога ще настъпи Апокалипсисът? Кога Господ ще слезе на земята, с цел да съди грешниците и да вземе със себе си праведните?

Тези въпроси вълнуват от време и учени, и откриватели, ясновидци, а наред с тях и всички живи хора на нашата планета.

Нека забележим кои са най-спряганите сюжети за свършека на света.

АТОМНАТА БОМБА

Първата сполучлива разработка е планът " Манхатън ", осъществен от Съединени американски щати през годините на войната. Първите 3 бомби са взривени през 1945 година като крайна фаза на плана " Манхатън ":

- на 16 юли край Аламогордо, Ню Мексико, е осъществен първият в света нуклеарен опит, наименуван " Тринити ". Взривена е плутониева бомба с мощ 20 кТ.

- на 6 август над Хирошима, Япония, е взривена бомбата " Малчугана ".

- на 9 август над Нагазаки, Япония е взривена бомбата " Дебелака ".

Преди планът " Манхатън " да бъде наведен в деяние, нуклеарните физици пророкувави края на света: бомбите щели да унощожат атмосферата.

КОМПТЪРНАТА ГРЕШКА ПРЕЗ 2000 ГОДИНА

В нощта на 31 декември 1999 година против 1 януари 2000 година актуалният свят очакваше Компютърен Армагедон. Очакваше се, че всички компютри на земята няма да продължът броенето на 2000 година, а ще се върнат на 1900 година и всички данни за човечеството просто ще изчезнат.

 Сценарии и предсказания за края на света

След като компютърният срив се оказа подправена нервност, бе изчислено, че държавните управления и корпорациите в целия свят са похарчил към 500 милиарда $ в напъните си да се предпазят от предричания софтуерен пъкъл на 2000 година

ПАНДЕМИЯ

Друг сюжети, предричащ свършека на света, е пандемията. Тоест индивидът ще изчезне от лицето на планетата, покосен от неизцерим вирус. Пандемията е зараза в изключително огромни размери, която пресича границите на една страна и визира голямо количество хора или животни.

На 30 април 2009 Световната здравна организация разгласи пандемия пета степен поради разпространяването на свинския грип.

СБЛЪСЪК С АСТЕРОИД

Това също е един от най-разпространените догатки за края на човечеството. Най-хитов е в киноиндустрията.

Астероидите са настоящи в последните няколко дни. Неочакваният конфликт на Юпитер с метеорит преди 2 седмици наведе астрономите на извода, че със Земята може да се случи същото. Планетата ни също е заобиколена от евентуално рискови мудни метеорити.

Съединени американски щати обаче развиват програмата Spaceguard, чиято цел е да се избегне сходен конфликт. Нейната задача е да дефинира 90 на 100 от вероятните застрашителни небесни тела, чиито диаметри са над 1 километър и от горната страна. Оказало се, че те са към 1000 на брой. Засега, за благополучие, нито един не заплашва съществено Земята.

ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ

В последните години учени от разнообразни страни на света непрестанно предизвестяват за опасноситите от глобалнато стопляне и следствията му върху човечеството.

Повишаването на температурата може да докара до куп проблеми, като оттегляне на ледниците, повишение равнището на международния океан и промени в количественото и географското систематизиране на преваляванията.

Съгласно този сюжети, в случай че човек изгуби земите, върху които може да живее, ще настъпят апетит, епидемии, а войните за въпреки всичко останалите запаси ще са неизбежни.

 Сценарии и предсказания за края на света

НАШЕСТВИЕ НА ИЗВЪНЗЕМНИ

Учените смятат, че във Вселена въпреки всичко съществуват непостоянен брой рационални цивилизации. Предполага се, че всяка една от тях може да реши в един предстоящ момент да превземе планетата ни или да подложи хората на жестоки опити.

ВОЙНИТЕ

Да се погубим с войни на процедура е най-актуалният сюжети. Почти няма миг, в който на тази планета да не бушуват безредици, престрелки, спорове.

СЛЪНЦЕТО

Съгласно този сюжета краят на света е доста надалеч във времето. След 4-5 милиарда години слънцето ще изчерпи водорода в ядрото си. Тогава то ще стартира да преобразува хелий във въглерод и температурата на ядрото му ще нарастне. Сигурно хората на земята ще се изпекат като кебапчета. И гибелта на Земята ще е неизбежна.

БУНТ НА МАШИНИТЕ

С темповете, които технологиите напредват, се допуска, че в бъдещето роботите ще станат задоволително умни, с цел да разрушат мира и унищожат планетата.

Предсказания за края на света съществуват на процедура съвсем за всяка година.

1000 година - чакал се е Апокалипсиса, поради приключването на хиляда години от рождението на Христа.

1033 година - 1000 години от разпъването на Исус.

1666 година - поради съществуването на числота на Дявола 666.

2009 година - съгласно разшифровка от предсказанията на Нострадамус.

2010 година - ще свърши нефтът и светът ще се окаже във война.

2011 година - краят може да настъпи поради конфликт с метеорита 2005 Yu55.

2014 година - до Слънчевата система ще доближи исполински облак с галактически прахуляк, който ще унищожи всичко по пътя си: комети, метеорити, планети и звезди.

2016 година - съгласно откривателя Джеймс Хансен в тази година ледниците ще се стопят и водата ще залее планетата.

2018 година - нуклеарна война, предсказана от Нострадамус.

2019 година - нов конфликт с метеорит. Този път с 2002 Nt7.

2020 година - година, предсказана от Исак Нютон.

Сега най-актуалната година за свършека на света е 2012, закодирана в календара на маите.

При толкоз злокобни пророчества, остава единствено са се молим Господ да е от нашата планета...

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР