ПП вече са по-малка формация от ДБ. Това е още

...
ПП вече са по-малка формация от ДБ. Това е още
Коментари Харесай

Тома Биков към ПП за скандалния билборд: Няма как да имаш премиер на базата на своите 4% подкрепа

" Политическа партия към този момент са по-малка групировка от Демократична България. Това е още един колорит към нелепостта на билборда, в който Денков е изведен като претендент за министър председател. Няма по какъв начин да имаш министър председател въз основата на своите 4 %. "

Това написа във Facebook Тома Биков от ГЕРБ.

" Защото в случай че Политическа партия се бяха явили сами на тези избори щяха да се борят за 4-те %, а Демократична България щеше да вземе резултата, който ще вземе цялата коалиция. Затова, когато Кирил Петков афишира с кого няма да договаря, можем да превключим канала. Това няма никакво значение. В момента, единственото, което вършат Политическа партия, е да отблъскват от обединението гласоподаватели на Демократична България. И съм уверен, че това в Демократична България го знаят. Въпрос на време е и да го артикулират ", написа още Биков.

Коментарът му е във връзка нелепия билборд с лика на Николай Денков и фотоси на Бойко Борисов и Делян Пеевски и заложения от ПП-ДБ въпрос към жителите какъв желаят да е техният министър председател.

В понеделник ЦИК разпореди билбордовете да бъдат отстранени, защото нарушават правилото, че една политическа мощ не може да употребява облици от други партии.
Към момента билбордовете не са отстранени, а от Политическа партия си популяризират посланието в обществените мрежи.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР