Доказателството за съществуването на извънземните е тук. Най-лошото се случи

...
Доказателството за съществуването на извънземните е тук. Най-лошото се случи
Коментари Харесай

Извънземни убиха мъж в Бразилия! Кожата му се стопи

Доказателството за съществуването на извънземните е тук. Най-лошото се случи – те имат технологии, които може би в никакъв случай няма да разберем, и ги употребяват против нас.

Уфолози от целия свят са уверени, че човечеството съжителства с извънземните тук на Земята от хилядолетия насам. Те се крият, а ние се вършим, че не ги виждаме. На фона на това всички теории, че желаят да водят война с нас или да ни поробят, наподобяват неуместно. Въпреки това случаите със странни убийства, свързани с извънземните, шокират Бразилия.

Странните убийства, свързани с извънземните, са всеобщо срещани в град Аракаригуам, Бразилия. Докато похищенията на другите от човешката раса са ненапълно обясними, то убийствата остават цялостна тайнственост.

Един от най-странните случаи от близкото минало е с 44-годишния фермер Жоао. През 1946-та година той е изумен от светлинен лъч и умира от ужасяваща болежка, до момента в който кожата му се топи.

Инцидентът се случва, до момента в който околните на фермера са на карнавал в близкия град Аракаригуам. В това време Жоао се връща към фермата си от лов на риба с другари. Там той бива изумен от парещ лъч, създаден от летящ обект против него.

Изпитвайки ужасяваща болежка, Жоао тича до града, който е на два километра от къщата му. Той намира околните си и крещейки изяснява, че е ударен от небесен лъч и че умира. Тялото на Жоао стартира да се разлага пред ужасените погледи на хората на карнавала. Кожата на мъжа станала транспарантна, а месата му шапки по наметалото. Накрая останал единствено скелетът му.

 НЛО

Близките на Жоао не намират разумно пояснение за случилото се. От този миг нататък никой не се доближавал до фермата му – всички били уверени, че къщата е прокълната. Дори крадците не смеели да влязат в нея.

Говори се, че след случая на Жоао извънземни нападнали и неговия родственик Фил. Докато се разхождал из гората, той бил изумен от сходен лъч. Мъжът видял светещо кълбо и усетил ужасяваща горещина. Фил паднал на земята и почнал да се моли за благосклонност. В този миг се случило знамение – лъчът изчезна дружно с жегата, а НЛО-то отлетяло.

Историята за набези от извънземни в Аракаригуам са доста. За момента никой не може да изясни за какво извънземните убиват мирни жители като Жоао. Къщата на мъжа и до през днешния ден остава необитаема.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР