Докато всички погледи са насочени към Лазурния бряг на Франция,

...
Докато всички погледи са насочени към Лазурния бряг на Франция,
Коментари Харесай

Том Круз поведе за ръка Кейт Мидълтън по червения килим в Лондон

Докато всички погледи са ориентирани към Лазурния бряг на Франция, където сега се организира 75-ото издание на влиятелния кино фестивал в Кан, на към 1370 километра на север от там - в космополитната столица на Обединеното кралство, се организира друго, също толкоз блестящо събитие, което несъмнено заслужава не по-малко внимание.



Преди ден в Лондон се състоя английската премиера на дълго чаканата лента " Топ Гън: Маверик ", провокирала толкоз огромен интерес, че емблематичният площад " Лестър " едвам съумя да побере всички хора, искащи да се допрян до продукцията и нейните звезди. Вълнението, белязало проявата, бе в действителност голямо, изключително откакто някои от представителите на кралския двор се появиха на нея, засвидетелствайки уважението си към седмото изкуство.

Принц Уилям и брачната половинка му Кейт Мидълтън се причислиха към Том Круз на аления килим, огрян от ярките светлини на прожекторите, нищо че към този момент са добре осведомени с втората част на паметната историята за водача от американските военноморски сили Пит Мичъл, която гледаха на специфична прожекция преди повече от месец, проведена особено от холивудската звезда, изпълняващ основната роля в нея. За специфичната вечер херцогинята на Кеймбридж още веднъж показва безпогрешния си нюх за жанр, обличайки стилна черна рокля с голи плещи, през чието деколте преминаваше необятна бяла лента, която е дело на марката " Roland Mouret ". Кройката на тоалета следваше извивките на тялото ѝ, наблягайки забележителната ѝ фигура.



Завършвайки своята прелестна визия, тя се бе спряла на чифт черни обувки на висок ток, а аксесоарите ѝ включваха нежни висящи обеци, започващи и завършващи със звезди, както и стилна дамска чанта-клъч.

От своя страна, неразделно стоящият до жена си Уилям, се бе избрал облекло, кореспондиращо цветово с нейното, а точно типичен черен смокинг и бяла риза с папийонка. Онова обаче, направило съществено усещане във външния му тип, бяха мокасините на " Crockett & Jones ", които носеше. Обувките на аристократа се отличаваха с забавен детайл, отговарящ изцяло на тематиката на мероприятието, защото на тях бяха избродирани самолети F18.

" С него имаме доста общи неща. И двамата обичаме Англия, и двамата сме водачи, и двамата обичаме да летим ", съобщи някогашният мъж на Никол Кидман пред публицисти, припомняйки, че внукът на кралица Елизабет Втора е минал образование като водач за търсене и избавяне, прочут като лейтенант Уелс в Кралските военновъздушни сили.

Макар формалният дебют на " Топ Гън: Маверик " да бе кондензиран с доста страсти, мигът, който имаше най-силно влияние над събралото се голям брой, бе този, в който Круз предложи ръката си на Мидълтън, с цел да ѝ помогне да се качи по стъпалата към киното, а тя я одобри, без даже да се замисли. Макар сцената да се разигра единствено за секунди, те се оказаха задоволителни, с цел да възхитят както присъстващите, по този начин и пресата, останала очарована от проявеното благородство на актьора.



" Той е прочут с облиците на герои, които пресъздава на огромния екран, само че в този момент бе същински рицар в блестящи доспехи ", написа по този мотив в. " Daily Mail ", без да пести ласкавите си думи. Естествено, обществените мрежи също реагираха на жеста, като доста от потребителите им го адмирираха, пишейки, че Том е съвършеният благородник, за който всяка жена мечтае.

Филмът трябваше да има премиера през юли 2019 година, само че тя неведнъж бе отлагана поради пандемията от ковид, напомня Българска телеграфна агенция.

" След последните няколко години, да имаш сходно събитие е извънредно ", сподели още Круз.

Актьорът бе и измежду известните персони, които участваха на обичайното конно съревнование предходната неделя, част от празненствата във връзка платинения празник на кралица Елизабет Втора.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР